Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Biennalski dani počinju u KIC-u

U nedjelju 19. travnja ispred KIC-a, na platou kod Tesle, u 11 sati svoj nastup počinje udaraljkaški ansambl "biNg bang" (u slučaju kiše u Oktogonu)
15. travnja 2015. u 16:17 1 komentara 110 prikaza
davorka begović
Foto: Muzički biennale

Program i početak 28. Muzičkog biennala Zagreb, koji se otvara u subotu 18. travnja i trajat će do 25. travnja, predstavljen je jučer, 15. travnja na konferenciji za novinare u KIC-u.

Mjesto održavanja konferencije za novinare nije slučajno odabrano, jer upravo će u KIC-u počinjati biennalski dani. U nedjelju 19. travnja ispred KIC-a, na platou kod Tesle, u 11 sati svoj nastup počinje udaraljkaški ansambl "biNg bang" (u slučaju kiše u Oktogonu), a od 20. do 24. travnja u kafiću KIC-a u isto će se vrijeme održavati koncerti odreda zanimljivih solista i komornih sastava, nakon čega će, u podne, slijediti i svakodnevni razgovori s umjetnicima, autorima i izvođačima.

Na konferenciji koju je izravno prenosio Treći program Hrvatskog radija govorili su, uz umjetničkog ravnatelja MBZ-a Krešimira Seletkovića, intendantica HNK Dubravka Vrgoč, Davorka Begović iz SC-a, Željko Mesar ispred HRT-a te kao domaćin, ravnatelj KIC-a Emil Matešić. 

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • b7:

    krasno društvo , svi na okupu , šlag kulture ove zemlje ...