Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ol’ Blue Eyes

"Best of the Best" – 24 pjesme Franka Sinatre na jednom albumu

frank sinatra
arhiva
23.11.2011.
u 15:53

Deluxe disk, zapakiran u posebnu kutiju s proširenom knjižicom i 6 razglednica, dolazi s dva CD-a, od kojih se na drugom nalazi i jedno vrijeme nedostupan Sinatrin koncert iz Seattlea snimljen 1957. godine

Legendarni pjevač Frank Sinatra, znan i kao "Ol’ Blue Eyes" ponovno pjeva najpopularnije pjesme na albumu "Best of the Best" koji obuhvaća 24 pjesme i daje pregled cijele karijere ovog neponovljivog zabavljača, glumca i pjevača.  

Album kronološki donosi snimke iz vremena koje je Sinatra proveo uz Capitol Records, od 1953. do 1960. godine. Od uvodnih ''Come Fly With Me'' i ''You Make Me Feel So Young'', preko ''I've Got You Under My Skin'' i ''The Lady Is A Tramp'', popis od 12 Capitolovih snimaka zaključuju ''One For My Baby (and One More For The Road)'' i ''Nice 'n' Easy''. Drugi dio kolekcije donosi, također, 12 pjesama, koje obuhvaćaju razdoblje od 1962. do 1980. godine kada je Sinatra objavljivao za kuću Reprise. Od kultne ''Fly Me To The Moon'', preko ništa manje popularnih ''Night and Day'', ''Strangers In The Night'', ''Somethin' Stupid'' sa Nancy Sinatrom i ''Mack The Knife'', sve do zaključnih ''My Way'' i ''Theme from New York, New York'', uz koje najčešće vežemo ovog velikog umjetnika.

Deluxe disk, zapakiran u posebnu kutiju s proširenom knjižicom i 6 razglednica, dolazi s dva CD-a, od kojih se na drugom nalazi i jedno vrijeme nedostupan Sinatrin koncert iz Seattlea snimljen 1957. godine. Oba izdanja u pratećim knjižicama donose bilješke, koje, kao jedinstven uvid u svaku od pjesama, potpisuje Frank Sinatra Jr.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije