Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pandur na Lovrijencu
Povratak na članak

Barenboim, Pandur i Frljić gosti na Dubrovačkim ljetnim igrama

Tomaž Pandur režirat će "Medeju", a Oliver Frljić "Dantonovu smrt" na 63. Dubrovačkim ljetnim igrama. Od glazbenih gostiju ističe se Daniel Barenboim koji će izvesti pijanistički recital.

Komentari 2

AL
Alfonz
16:19 03.02.2012.

Što se tiče glazbenog programa uspješna ideja...Zašto ne...Samo opet nema velikih orkestara, nema opera i tu nastaje problem....Ako Dubrovačke ljetne igre hoće biti veliki Festival moraju to imati...Hrvatska ima komornih festivala...Dubrovačke ljetne igre se pomalo pretvaraju u komorni festival...No too se radi ne radi otvorenih glazbenih poveznica nego radi nekih interesa....Misle se time od strane nekih osoba privući poeni, a pomalo smješno je kopirati Šuteja koji je za života stalno sam sebe kopirao s zadnjim koncertom...o dramskom programu ne treba previše suditi...radi ga neinvetivna redateljica....ali to je tako

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:47 04.02.2012.

nek dubrovčani sami organiziraju i posebno nek sami plate ove igre. i onda se neka piše tko i što će biti tada. malo previše ova država daje za ovakve gluposti, to si nek financiraju od prodanih ulaznica, posjeta. kao u svakoj drugoj sredini. jedan ludbreg sam isfinancira sve.a dubrovnik ne. vi to neki ne biste izjednačavali. pa naravno, dubrovnik kojeg posjeti tolko kruzera, u koji se zgrću kolone prostituki da servisiraju potrebe takvih turista, on može financirati ovakve događaje, koje su ipak njihovo lokalno događanje. to nije neki hrvatski brand, događaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.