Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA

'Barbelo, o psima i djeci' u Gavelli

barbelo
gavella
30.09.2009.
u 11:37

Premijera predstave ‘Barbelo, o psima i djeci' u režiji Paola Magellija održat će se večeras u kazalištu Gavella. Riječ je o djelu najizvođenije srbijanske dramatičarke Biljane Srbljanović.

Premijera predstave "Barbelo, o psima i djeci" u režiji Paola Magellija održat će se večeras u kazalištu Gavella.

Ovo posljednje djelo najizvođenije srbijanske dramatičarke u Europi Biljane Srbljanović na neki način nježno i humorno, a opet ironično i polemički progovara o ljubavi i smrti, o udaljenosti i bliskosti.

Kako je zapisano uz ovu dramu, "Barbelo je ono odakle dolazimo i gdje bi se mnogi željeli vratiti i sakriti, a svatko neka izabere što je to".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije