Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni koncert

Autentični duo kontrabasa i tambure svira za obnovu HGZ-a

Foto: Promo
1/2
05.10.2021.
u 10:41

Koncert Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela održat će se 16. listopada.

Hojsak & Novosel, dinamičan duo kontrabasa i tambure, naizgled nespojive kombinacije, publici će predstaviti vrhunske improvizacije ispunjene narodnim glazbenim motivima koji u potpunosti razotkrivaju glazbene vještine i talent proslavljenih virtuoza. 

Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojsak na kontrabasu nastupit će 16. listopada 2021. u  Hrvatskom glazbenom zavodu (HGZ) gdje će predstaviti svoj novi album Traditional Songbook, inspiriran zvukovima hrvatske tradicionalne glazbe. Koncert počinje u 20 sati i donatorskog je karaktera. Sav prihod od ulaznica bit će iskorišten za obnovu zgrade HGZ-a koja je prošle godine stradala u zagrebačkom potresu. Uz dvojac koji se temeljem uspješnih nastupa diljem Hrvatske i svijeta otisnuo u sam vrh svjetske glazbene scene, publika će uživati i u glazbi poznatih muzičara Nene Belana i Pere Galića. Oni su uz žensku klapu Cesarice dodatno obogatili sadržaj novog albuma autentičnog dua. 

 

Ulaznice po cijeni od 80 kuna (odnosno 60 kuna za studente, umirovljenike i članove Zavoda) od kojih sav prihod ide za obnovu najstarije glazbene ustanove u Hrvatskoj, dostupne su na službenoj web stranici HGZ-a, a moguće ih je kupiti i na blagajni. Ulazak će biti dopušten svima koji imaju EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o oporavku od bolesti u posljednjih šest mjeseci uz jednu dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski test (ne stariji od 48 sati). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije