Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sudar u dvorcu'

Arsen Oremović osvojio američku nagradu The Independent Music Award

arsen oremović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
17.07.2015.
u 22:57

Filmu 'Sudar u dvorcu' pripala je nagrada žirija u kojem su između ostalih sjedili veličine kao što su Suzanne Vega, Meshell Ndegeocello, Shelby Lynne, Sharon Jones...

Dokumentarni film „Sudar u dvorcu" (Castle Clash) Arsena Oremovića osvojio je američku nagradu The Independent Music Award u kategoriji video programa – duga forma.

Filmu koji prati snimanje albuma skladatelja i pijanista Mateja Meštrovića u zagorskom dvorcu Sv. Križ Začretje pripala je nagrada žirija u kojem su između ostalih sjedili veličine kao što su Suzanne Vega, Meshell Ndegeocello, Shelby Lynne, Sharon Jones, Weird Al Yankovic, Chris Wood & Oliver Wood i drugi.

Čestitamo kolegi Oremoviću

 

Inače, sada već 15-u godinu za redom The Independent Music Awards aktivno podupire glazbenike i njihova ostvarenja koja su tradicionalno zapostavljena od strane mainstreama. Producent cijelog događanja je Music Resource Group, inače izdavač Musician’s Atlas – baze podataka kontakata iz glazbene industrije, što dodjeli nagrada IMA daje neprikosnoven utjecaj i mogućnost da glazbenike koji se predstave na dodjeli IMA, kroz nastupe, promociju i distribuciju, predstavi  gotovo milijardi glazbenih fanova širom svijeta.

>>Vivaldi kakvog još niste čuli s virtuoznim Stefanom Milenkovićem

>>Nakon tri osvojena Emmyja, nova nominacija za talentiranu Zagrepčanku

Komentara 2

Avatar Stelarij
Stelarij
16:46 18.07.2015.

odlično ! Jseu'l Seva ili Rozga dobile kakvu nagradicu u inozemstvu bilo za mainstream ili trash produkciju, svejedno?

BA
bakulušić
17:00 18.07.2015.

Vidim ja da gospodin Oremović u Večernjaku uzima u zaštitu gospodina Hrvoja Hribara i AV pa mislim, sigurno je i on nešto dobio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije