Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada u Americi
Povratak na članak

Arena Zagreb među 104 objekta proglašena građevinom godine

Arhitekti studija UPI-2M iz Zagreba primili su u Washingtonu nagradu za Arenu Zagreb koja je proglašena građevinom godine.

Komentari 4

ZA
zagabria1
10:51 11.06.2010.

slažem se da je Arena vrlo lijepa i elegantna građevina. Čestitke arhitektima!

VL
PI
Pijanec
13:07 11.06.2010.

Arena je pun pogodak, dala je Zagrebu novu dimenziju. Sto zbog svog velebnog izgleda (cestitke arhitektima na svim nagradama) sto zbog manifestacija koje se odrzavaju u njoj. Iako je napravljena zbog svjetskog prvenstva i postavljalo se opravdano pitanje da li ce biti isplativa, mislim da je sada jasno da se definitivno isplatila. Njena svrha nije da bude profitabilna u financijskom smislu, ali kako stvari stoje uskoro bi cak i to mogla postati.

VL
Avatar bok
bok
09:19 11.06.2010.

Jako je lijepa! Dobro da je izgradena.

VL
OR
ordinaryhandsome
09:00 11.06.2010.

Premda ne volim koncerte (duga priča zašto hehehe) Arena mi je u susjedstvu i uvijek ju je lijepo vidjet. Doista je impresivna s tim škrgama. Odista lijepa građevina, čestitke...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.