Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOŠE PROESKI Premijera albuma “The hardest thing” na obljetnicu

Album kao rođendanski dar

25.01.2009.
u 23:55

– Za 27. rođendan kupila sam mu gitaru koju sam mu obećala još dok je bio živ i položila je na njegov grob. A za 28. rođendan poklanjam Toši njegov album i dokumentarni film – teškim glasom rekla je danas Ljiljana Petrović, menadžerica pjevača Toše Proeskog. Da se sudbina nije okrutno poigrala i njegov mladi život prekinula 16. listopada 2007. u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške, Toše bi sinoć imao 28 godina.

Uoči njegova rođendana brojni obožavatelji svojim su emocijama danas natopili Skoplje i Tošino rodno Kruševo sjećajući se još jednom svojega makedonskog slavuja. A Ljiljanin dar, novi Tošin album na engleskom jeziku “The hardest thing”, svečano je promoviran u Domu ARM-a u Skoplju. Na zatvorenoj promociji okupilo se oko 500 uglednika javnog života Makedonije i regije, a premijerno je prikazan i dokumentarni film “Toše Proeski: The hardest thing” koji će od 12. veljače igrati u kinima.

I dan prije Tošina rođendana, subota, protekao je u sjećanju na pjevača humanista. Osim posjet njegovu grobu, položen je i kamen temeljac za Tošin memorijalni centar koji u cijelosti financira makedonska vlada. Centar bi trebao biti gotov za godinu dana, a u njemu će biti pohranjene sve Tošine stvari, pa i njegov omiljeni automobil – buba. Zagrebačka premijera Tošina albuma je sutra u Branimir centru u 20 sati. (mc)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije