Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ahmed Burić & Damir Imamović u Saxu ove nedjelje, 14.1.!

Ahmed Burić & Damir Imamović u Saxu
12.01.2024.
u 11:44

Gosti: Nenad Kovačić, Toni Kitanovski, Ivan Mihajlović; Zagrebačka premijera izdanja 'Sin pustinje'

Promociju izdanja ‘Sin pustinje’, albuma koji spaja glazbu i poeziju, Ahmed Burić & Damir Imamović  najavili su za nedjelju, 14.1. u klubu Sax!

‘’Ispada da je kod nas sve drukčije’’, govori Ahmed, misleći pritom na činjenicu da pripremaju mini turneju u siječnju, kad većina bendova odmara i čeka zalet, dodaje.  

“Sin pustinje “ se raduje Zagrebu, jer tu je album izišao, tu se dogodila neka sinergija koja je sve to usmjerila u nekom pravcu u kojem možemo reći da je taj album postao činjenica, a da ta muzika i tekst žive svoje živote’’, izjavio je ususret prvom zagrebačkom koncertu te najavio i glazbene goste koji će mu se pridružiti na zagrebačkoj premijeri.  

‘’Neobično nam je drago da će tu biti i jedan “Zagrepčanec”, dragi Nenad Kovačić koji je svirao na albumu i koji prvi put izlazi na stage u ovoj postavi. Njegovi “afrički” ritmovi će se sigurno složiti u zvučnu sliku u kojoj boje toga kontinenta dosta suvereno “brani” Toni Kitanovski, jazz pundit koji svoje akcije širi i na Daleki istok. Što se tiče Damira Imamovića i Ivana Mihajlovića, oni su vam Bliski istok i Divlji zapad, tu na kraju nikada ne znaš šta se može desiti, ali se uvijek desi nešto dobro. I onda, tu sam još na kraju i ja za kojeg se vrlo često zapitam “je li ovo sve nekakav san”, a onda ispadne da nije i da to što ljudi osjećaju dok slušaju Sina pustinje nisu lažne emocije. Tako da, dodjite da sanjamo zajedno.’’

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na prodajnim mjestima Eventima, a moći će se kupiti i na ulazu. Ulaz se otvara u 19 sati, a koncert počinje u 20.

FB EVENT

Ahmed Burić & Damir Imamović u Saxu, 14.1.2024.!

Ahmed Burić & Damir Imamović - Rijeka 

Ahmed Burić & Damir Imamović - Treći svjetski

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije