Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

2CELLOS i Zagrebačka filharmonija 12. lipnja u Areni

2cellos
Boris Šćitar/Pixsell
08.03.2012.
u 11:10

U prvom, klasičnom dijelu koncerta priključit će nam se i Zagrebačka filharmonija, a mi vas pozivamo da se priključite ovom megaspektaklu jer ćemo dati apsolutno sve od sebe da to bude naš najveći spektakl, poručili su dečki s turneje

Popularni dvojac 2CELLOS održat će pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista dugoočekivani, veliki koncert u zagrebačkoj Areni 12. lipnja, a pridružit će im se i Zagrebačka filharmonija. Luka Šulić i Stjepan Hauser odsvirat će pjesme sa svojeg uspješnog albuma prvijenca "2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser", nekoliko klasičnih skladbi, a bit će i iznenađenja.

 – Nastup u Areni nešto je što čekamo s velikim uzbuđenjem i odgovornošću! Drago nam je da će nam se u prvom, klasičnom dijelu koncerta priključiti i Zagrebačka filharmonija koja će uveličati tu večer. Pozivamo vas da se priključite ovom megaspektaklu jer ćemo dati apsolutno sve od sebe da to bude naš najveći spektakl – poručuju dečki s još uvijek aktualne američke turneje sa sir Eltonom Johnom.

Koncert medijski pokriva Večernji list.

Komentara 2

KO
komifo
13:00 08.03.2012.

Jeeeeeee, Marta i Dora dolaze :)

WO
Wolf23
17:03 08.03.2012.

Za \'momke\' koji nemaju niti jednu autorsku stvar ovo je enorman uspjeh !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije