Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Zapušten i preplašen: Pogledajte kako danas izgleda pas kojeg su vlasnici ostavili

pas
Foto: Youtube (screenshot)
1/3
25.06.2014.
u 17:11

Ovog preslatkog "uličara" vlasnici su prije godinu dana ostavili nakon selidbe, a Theo je preživljavao zapušten, zarastao i u strahu o ljudi

Psić Theo dijelio je sudbinu mnogih odbačenih pasa pokušavajući preživjeti na ulici. Ovog preslatkog "uličara" vlasnici su prije godinu dana ostavili nakon selidbe, a Theo je preživljavao zapušten, zarastao i u strahu od ljudi.

Volonteri udruženja "The Mutt Scouts" pronašli su prestravljenog Thea, koji se toliko navikao živjeti bez ljudi, da mu je smetao i običan dodir. Uz šišanje i kupanje, Theo je doživio potpunu transformaciju i sada čeka udomljenje.

S obzirom na oduševljene reakcije mnogih koji su upoznati s njegovom pričom i tisuće "lajkova", to ne bi trebao predstavljati nikakav problem.

>>Pas nije htio u kućicu pa 'progovorio' - poslušajte što je 'rekao' vlasniku

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar pekarr
pekarr
20:28 25.06.2014.

Čovjek halucnira i u strahu je kad ne jede i pije par dana, a di nece pas godinu...

TO
tomacat
21:18 25.06.2014.

Lako je pesu koj ima tisuce obozavatelja a sto ce ona sirotinja koja ruje po konteinerima ,oni "smrdljivi starci" od kojih svi okrcu glave i koji jedva preživljavaju sa mizernim penzijama. Mozda su sami su si krivi sto nemaju takotako umiljat pogled , da ne govorim o sirotoj djecici koji cak nemaju ni fejsbuk pa ni neznaju za ovog napacenog peseka s toliko tisuca lajkova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije