Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga pobjede

Carstvo u drugarstvu za ostvarenje sna o grijanim boksevima

Azil Nemetin
Foto: Privatni album
1/5
09.12.2014.
u 19:28

Na kalendaru za 2015. godinu svaki mjesec ima svoju priču, priču onih koji su privremeni dom pronašli u azilu

U kinu Europa u Osijeku u četvrtak 11. prosinca u 20 sati Udruga Pobjede predstavit će kalendar za 2015. godinu Carstvo u drugarstvu.

Svaki mjesec ima svoju priču, a svaka priča posvećena je jednoj od životinja koja je svoj privremeni dom pronašla u azilu u Nemetinu. Prihod od prodaje kalendara namijenjen je brizi za životinje, a volonteri se nadaju kako će konačno moći ostvariti i višegodišnji san - da azil ima i grijane bokseve.

Gdje ga nabaviti

Nakon večeri promocije kalendar će se moći nabaviti u azilu, u svim ograncima Gradske i Sveučilišne knjižnice, u veterinarskim ambulantama Fury i Dr. Doolitle, Veterinarskoj stanici Osijek i na infopultu Portanove. U Zagrebu se kalendar može nabaviti u prostorijama Prijatelja Životinja, Jurišićeva 25, te u Octopus piercing studiju, Gundulićeva 37/1. Naručiti ga možete i na pobjede@gmail.com ili porukom na Facebook stranici Azil Osijek-volonteri.

Na promociju su dobrodošli svi četveronožni ljubimci, a iz azila stiže i originalna pozivnica.

Albertova pozivnica   

Pišem ti ovu pozivnicu u ime svih nas, kerovaca u Azilu, eto baš mene nekako ove godine dopala ta čast (mislim, nije da se nismo otimali za nju) da te pozovem na promociju našega kalendara, za koji volonteri tvrde kako je najljepši na svijetu!

Mislim, mi nikad ne idemo nikud odavde iz Azila, pa nismo vidjeli nijedan drugi kalendar osim ovog šta visi ovdje u našoj kancelariji, u kojoj nam samo ponekad daju spavati, kraj peći, samo kada smo bolesni (znaš, ja sam ti se jednom pravijo da kašljem pa su me pustili hihihi). I još su nam rekli volonteri da ak’ se proda dosta kalendara da će nam nagodinu napravit grijanih boxeva!

E, to bi bilo super, da! (zato te puno, puno, puno molim da pokažeš kalendar svima!). A obzirom da se Slađa (moja tiha patnja al’ psssst!) slikavala za njega, ni ne može bit nego najljepši!

I ja se sad raspis'o, a zapravo te želim pozvati na promociju kalendara, za što ti se mi svi ovdje jako dugo spremamo! Kažu volonteri da bude jako puno ljudi, i da dolaze samo zato što nas jako vole. Rekoše nam da i u četvrtak gledamo u nebo, jer za svakoga od vas, koji nas volite, zasjat će malkoc jače jedna zvijezda na ovome nemetinskom nebu! I neće tu noć biti toliko hladno.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
Merlin
19:44 09.12.2014.

prelijepo. daj bože da tim pesekima skupe dovoljno lovice za te grijane boxeve. drž'te se dečki i cure, udomljavanje je i dalje fora....uvijek je bila i bit će!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije