Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži sreću u životu

Brundo daje 40 kg ljubavi za krilo u koje će staviti svoju glavu

Brundo
Foto: Privatni album
1/5
17.04.2015.
u 11:30

Bio bi najsretniji s dvorištem, a nema ništa ni protiv društva drugog psa ili mačke

Brundo ima samo godinu i pol i već je u svom životu doživio svašta. Sa šest mjeseci našao se na cesti, a onda je završio u skloništu u kojem su mu odbrojavali 60 dana, u skloništu u kojem život psa traje upravo toliko.

Spašen je u posljednjem trenu i otad u privremenom smještaju čeka svog čovjeka. Ima Brundo krov nad glavom, nije gladan ni žedan, ima i društvo drugih pasa. U dvorištu sreće dane provodi u igri i druženju sa psima slične sudbine. No, nedostaje mu nešto za čim najviše čezne. Nedostaje mu samo njegov čovjek, onaj kojem će staviti glavu u krilo, onaj kojem će davati pregršt poljubaca. Za sve to Brundo nudi najviše što ima, daje 40 kilograma čiste ljubavi.

Brundo je velika beba i bio bi najsretniji da pronađe dvorište u kojem nedostaje još samo četveronožni prijatelj. Idealan je kandidat i za dvorište u kojem već žive pas ili mačka, jer Brundo se slaže sa svima. Ovaj mješanac u tipu belgijskog ovčara cijepljen je, čipiran i kastriran. I čeka poziv na 091/62-32-891 ili 099/21-21-749.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije