Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipčević na fejsu:

'Žao mi je zbog ovakvog sramotnog i nečasnog oproštaja'

Hrvatska - Češka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.09.2015.
u 22:25

– Htio bih se u svoje ime ispričati navijačima, cijeloj državi i svima koji su vjerovali u nas jer za ovo opravdanja nema – poručio je hrvatski razigravač.

Težak poraz od Češke pogodio je hrvatske igrače, a Rok Stipčević odlučio se ispričati navijačima putem Facebooka.

– Igrač živi i sanja trenutak da predstavlja svoju zemlju, da brani i gine za taj sveti dres, jer nema veće časti... To je kruna svega! Žao mi je što smo se na ovakav sramotan i nečastan način na kraju oprostili od ovog natjecanja – napisao je Stipčević i dodao:

– Gdje i kad je pošlo krivo, sada u ovom trenutku dok pišem nije ni bitno. Htio bih se u svoje ime ispričati navijačima, cijeloj državi i svima koji su vjerovali u nas jer za ovo opravdanja nema!

Hrvatski razigravač protiv Češke igrao je 15 minuta i postigao 8 koševa uz po jedan skok i ukradenu loptu.

>>Mi nismo oni za koje se predstavljamo, mi ne vrijedimo!

>>Katastrofa Hrvatske, Česi nas razbili u osmini finala Eurobasketa

 

Igrac zivi i sanja trenutak da predstavlja svoju zemlju, da brani i gine za taj sveti dres, jer nema vece casti.. To je...

Posted by Rok Stipcevic Official on 13. rujan 2015

 

Komentara 14

BA
bambusa
11:13 14.09.2015.

Oni od kojih smo najviše očekivali su podbacili i to redom: Bogdanović,Šarić i Hezonja. Dozvoliti da se od njih kao igrača rade šimije po terenu je ponižavajuće, a tek što su napravili nama navijačima da ne govorim. Barem da su igrali oko pet ovako mi je prisija ručak. Koliko sam primjetio mi smo doveli na prvenstvo osam do devet igrača dok su druge reprezentacije imale puno veću klupu. Srića da smo ispali od Češke ,a ne od Srbije. Tko bi moga živiti od njih.

TH
than
01:26 14.09.2015.

Lijepo od tebe, ali los si razigravac... Nije bitno koliko si koseva postigao, vec asistencije.... Mada kod koseva si los. Nizak igrac, nisko leziste. Ili ganjas iz vana sut ili ides unutro i radis moguci prekrsaj ili asistitaras igracu. Greneralnoo moras raditi dosta jos na sebi.... Ovo nije niti prosjek kod igraca.

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
00:09 14.09.2015.

Ima par igrača koji se trebaju ispričati, a neki od njih da imaju i malo sportskog ponosa bi se oprostili od reprezentacije. Stipčević definitivno nije jedan od njih. Sramota je i Perasovićev roster, s obzirom da je Radošević godinama ignoriran od struke a sad i ozlijeđen a evidentno i Tomas trebalo je imati barem još pokojeg krilnog centra a on je vodio još 3 playa/dvojke od toga dva nespremna (Draper i Tomas). Da smo imali na ovom prvenstvu Zubčića i Radoševića uz redovitije ubacivanje Mira Bilana imali bi definitivno jednu mirnoću u igri i dubinu rostera. Svaka čast Tomićevim igrama u Barci ali taj čovjek po valorizaciji igara za reprezentaciju nije ni 5. najbolji centar u krugu reprezentacije u zadnjih 5 godina. Ovi iz NBA-a bolje da ne spominju igranje u NBA kao vlastite adute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije