Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA NA CEDEVITU

Pogledajte tricu Smitha za hrvatski finale u Beogradu: 'Znao sam da mora ući'

Cedevita
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/4
25.04.2014.
u 23:29

- Imamo dvije hrvatske momčadi u finalu. Malo se tko to usudio reći prije Final Foura, ali nakon ove dvije utakmice mislim da je to potpuno zasluženo - dodao je Baždarić.

U Beogradu će se u nedjelju u Kombank Areni igrati hrvatski finale između Cibone i Cedevite. Nakon što je u četvrtak Cibona iznenadila Crvenu zvezdu, u petak je Cedevita nakon drame izbacila Partizan tricom u posljednjoj sekundi.

- Bila je to teška utakmica, ali potpuno zaslužena naša pobjeda - rekao je Marino Baždarić.

Malo tko je očekivao finale zagrebačkih momčadi, ali Baždarić tvrdi kako je potpuno zasluženo.

- Imamo dvije hrvatske momčadi u finalu. Malo se tko to usudio reći prije Final Foura, ali nakon ove dvije utakmice mislim da je to potpuno zasluženo - dodao je Baždarić.

- Ušli smo jako u utakmicu, ali kasnije smo pali. Oni su se vratili, međutim mi se nismo predavali i zasluženo smo u finalu - rekao je Luka Babić pa se osvrnuo na finale:

- Teško mi je sada o tome razmišljati.

- Utakmica je bila jako zanimljiva. Dobro smo krenuli u prvo poluvrijeme i odigrali smo sve po dogovoru. Malo smo pali u drugom poluvremenu, no na vrijeme smo uspostavili obranu i mislim da smo na kraju zasluženo slavili. Teško mi je sad govoriti vruć o finalu odmah nakon utakmice. Svakako da se moramo dobro pripremiti i napraviti dobar skauting, a igrali smo i nedavno s njima. Ima li što ljepše od hrvatskog finala u Beogradu? - rekao je najbolji strijelac Cedevite Miro Bilan, koji je ubacio 14 koševa.

- Vrlo smo uzbuđeni što ćemo igrati protiv Cibone u finalu i neka najbolji pobijedi. Osjećao sam cijelo vrijeme da je zadnji šut dobar. Činilo mi se da je lopta dobra čim je napustila ruku i znao sam da ulazi. Već sam promašivao dosta zadnjih šuteva i morao je jedan ući. Atmosfera je bila sjajna, najbolja u kojoj smo igrali - rekao je Nolan Smith, čiju tricu za pobjedu možete pogledati ovdje:

 

>> Imamo hrvatski finale! Smith tricom u zadnjoj sekundi srušio Partizan!

Komentara 2

BE
beli444
07:27 26.04.2014.

pošaljite športske inspekcije u košarkaške klubove i hks, mislim da rabotnički nije imao ispravnu registraciju prije četri godine te da su rezultati nevažeći, pogotovo ove godine, pozivam druga jovanovića da isuši košarkašku močvaru

DU
Deleted user
22:54 25.04.2014.

Koji krumpir! Svaka čast na pobjedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije