Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAUSTAVILI VLAK

Navijači Crvene zvezde stigli u Zagreb i razbježali se po gradu, policija ih privela!

Delije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/25
08.04.2016.
u 13:55

U Badalićevoj ulici desetak je marica. Pokušavaju uhvatiti navijače.

Veći broj policajaca na zagrebačkoj Trešnjevci u Badalićevoj ulici uhvatilo je navijače košarkaškog kluba Crvena zvezda koji su razbježali zagrebačkim ulicama nakon što su izišli iz vlaka.

Privedeno je između 100 i 150 navijača koji su, neslužbeno doznajemo, u Zagreb stigli iz pravca Slovenije.

Policija sumnja da su navijači kod sebe imali pirotehnička sredstva, a još nije poznato hoće li protiv njih policija podnijeti neku prijavu i koliko će navijača biti dovedeno u policijsku postaju. Zasad je privedeno njih više desetaka.

U zagrebačkoj policiji samo su potvrdili da imaju intervenciju na Trešnjevci.

Razlog dolaska navijača beogradskog kluba jest utakmica 14. kola Eurolige između Cedevite i Crvene zvezde (Draženov dom, 19.00), koja proteklih dana izaziva dosta pažnje iz razloga što su u hrvatskom prvaku najavili da prihod od ulaznica ide za obnovu vukovarskog Vodotornja.

Na taj su način odlučili zvratiti Crvenoj zvezdi za četnikovanje na tribinama u njihovoj međusobnoj beogradskoj euroligaškoj utakmici. Uslijedila je potom reakcija iz Beograda, predsjednik Zvezde Nebojša Čović prijavio je Cedevitu Euroligi i zgražao se zbog odluke koja je donesena.

- Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo – rekao je Čović pa najavio dolazak navijača:

- Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali razumijemo ih budući da su nam mušterije na sportskom terenu. Nećemo im odgovoriti na isti način. Imat ćemo između 500 i tisuću navijača u Zagrebu jer su ljudi još prije nabavili ulaznice.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova su odmah dali do znanja da nikakvo gostovanje Delija neće biti dozvoljeno, ali očito se određen broj njih uspio "prošvercati" do Zagreba.

>> Dođu li Zvezdini navijači, i oni će pomoći obnovu Vukovarskog vodotornja!

Komentara 109

1T
10.travanj
14:06 08.04.2016.

Zasto bjeze?

DU
Deleted user
14:41 08.04.2016.

Možda su otišli na čaj kod Pusićevih!

ZG
zg223
14:00 08.04.2016.

bit ce veselo danas :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije