Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNO

LeBron James otkrio da se uvijek rasplače zbog ove epizode Princa iz Bel Aira

LeBron James
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
10.02.2015.
u 13:18

Otvoreno je priznao fanovima da kad gleda epizodu u kojoj Will ujaku Philu govori o odrastanju bez oca, pusti suzu.

Cleveland Cavaliers nisu igrali sinoć pa je LeBron James imao vremena za sebe, a odlučio ga je provesti gledajući seriju "Princa iz Bel Aira" i to jednu specifičnu, zbog koje se svaki put rasplače.

Otvoreno je priznao fanovima da kad gleda epizodu u kojoj Will ujaku Philu govori o odrastanju bez oca, pusti suzu. To ne čudi jer scena je emotivna, posebno onima koji su odrastali bez jednog roditelja i mogu se poistovjetiti s rečenim.

 

Part 2

A video posted by LeBron James (@kingjames) on

Naime, Jamesovu majku otac je ostavio i ponajbolji košarkaš današnjice sve je morao proći sam. Odrastao je u opasnom kvartu, bio je okružen drogom i lošim ljudima. No majka ga je odgojila kako treba, a tu su bili i savjesni ljudi u zajednici, profesori i treneri u školi, koji su u njemu prepoznali potencijal i pomagali mu koliko su mogli.

Zato LeBron danas cijeni sve što ima i pomaže zajednici iz koje potječe, ali i sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama. Zna da je do svega došao teškim radom, odricanjem i uz svojevrsni hendikep, koji ga je zapravo učinio jačim. I sigurno je da na kraju priče otac koji ga je ostavio ima više razloga žaliti od samog Jamesa.

>> LeBron emotivno najavio povratak: Cleveland je moj grad, želim im dati nadu!

Komentara 2

CR
Crafter
13:38 10.02.2015.

Prekrasno dočarano

DI
dinamojavolim1
13:59 10.02.2015.

losa mu slika na tv-u:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije