Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA TRI GODINE

Hrvat u NBA ligi: Damjan Rudež odlazi u Indianu

Damjan Rudež
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.07.2014.
u 20:28

Rudež je s momčadi Indiana Pacersa dogovorio trogodišnji ugovor.

Hrvatski košarkaši reprezentativac Damjan Rudež iduće će sezone igrati u NBA ligi. Rudež je s momčadi Indiana Pacersa dogovorio trogodišnji ugovor, doznaje Yahoo Sport.

Amerikanci navode da je Rudež odličan šuter. Lani je za Zaragozu u ABC ligi trice gađao s 44 posto uspješnosti, dok je Eurokupu taj postotak iznosio 52.

28-godišnji Rudež u karijeri je još igrao za Cibonu, Cedevitu, Union Olimpiju, Split, Oostende i Zrinjevac.

Hrvatska će tako nakon četiri godine dobiti igrača u NBA ligi. Posljednji naš košarkaš koji je igrao u najjačoj ligi svijeta bio je Roko Leni Ukić.

>> Za Rudeža se zanimaju čak četiri kluba iz NBA lige

Komentara 1

GA
Gambit
21:24 02.07.2014.

Indiana je jaka, ali se nadam da će se izboriti za 10-ak min. po utakmici. Sigurno neće šutirati trice tako uspješno u NBA. Puno sreče, Rudeže moj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije