Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Cedevita nije uspjela iznenaditi veliki Olympiakos

Cedevita - Olympiakos
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/14
19.11.2015.
u 20:37

Sada je na omjeru 3-3 i na trećem je mjestu u skupini. Vodeći Olympiakos ima skor 5-1

Cedevita ipak nije uspjela iznenaditi veliki Olympiakos. Grčka momčad u šestom je kolu Eurolige u Draženovu domu slavila sa 83:70.

Momčad Veljka Mršića pred 5200 navijača dobro je otvorila susret i držala se do treće četvrtine. Tada su gosti otišli na dvoznamenkastu prednost da bi Cedevita u posljednjoj dionici stigla na minus pet (64:69), no više od toga nije išlo.

Najbolji u domaćoj momčadi bili su Jacob Pullen (13 koševa), James White (12), Miro Bilan (10, 8 skokova) i Luka Babić (10). Grke, koji su u Zagreb stigli bez Spanoulisa, Printezisa i Younga, predvodili su Othello Hunter (19, 8 skokova) i Ioannis Papapetrou (16, 8 skokova).

Cedevita je tako prekinula niz od tri pobjede zaredom. Sada je na omjeru 3-3 i na trećem je mjestu u skupini. Vodeći Olympiakos ima skor 5-1.

>> Cibona pobijedila Benficu, protiv Antwerpa za prvo mjesto

Komentara 2

ZE
zeczec
22:13 19.11.2015.

tko je igrao od "projekata" kluba?jeli itko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije