Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Atlanta svladala Washington, Memphis bolji od Golden Statea

Atlanta Hawks
Foto: Reuters
06.05.2015.
u 10:03

DeMarre Carroll postigao je 22 poena za Atlantu, dok su Millsap i Al Horford dodali po 18. U poraženoj momčadi Ramon Sessions je ubacio 21 poen, a Bradley Beal 20.

Sinoć su odigrane dvije utakmice četvrtina finala doigravanja NBA lige, a Atlanta Hawksi i Memphis Grizzliesi su upisali pobjede i izjednačili na 1:1.

Atlanta je kod kuće svladala Washington Wizard sa 106:90. DeMarre Carroll postigao je 22 poena za Atlantu, dok su Millsap i Al Horford dodali po 18. U poraženoj momčadi Ramon Sessions je ubacio 21 poen, a Bradley Beal 20.

Memphis je sa 97:90 slavio na gostovanju kod Golden Statea. Do pobjede su ga vodili Mike Conley (22 koša) i Zach Randolph (20), dok je za Warriorse Stephen Curry postigao 19 koševa.

>> Clippersi bez najboljeg igrača pobijedili u Houstonu, Bullsi zaustavili LeBrona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije