Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.01.2011. u 12:00

Nadan Vidošević, koji je zbog braniteljskih zasluga dobio i preprodao stan od 153 kvadrata u Zagrebu, uspio je na trenutak ujediniti političare iz vlasti i oporbe

Nadan Vidošević, koji je zbog braniteljskih zasluga dobio i preprodao stan od 153 kvadrata u Zagrebu, uspio je na trenutak ujediniti političare iz vlasti i oporbe, koji se redom zgražaju nad tim činom.

General Petar Šimac, koji je vodio (i) pričuvnu 114. brigadu HV-a kojoj je Vidošević formalno pripadao od srpnja do rujna 1991., u Slobodnoj izjavljuje da naš junak “nije bio na terenu, već se brinuo za nabavu hrane”, ali kaže da “i to valja poštovati”. I naplatiti, jer znamo da nema besplatnog ručka.

Izgubljen u govoru

Svizac s Iblerova trga najavio dugu zimu

Zoran Milanović, šef SDP-a, nakon izjave da “ne obećava obračun s korupcijom jer se s njom obračunavaju oni koji su za nju odgovorni”, može nastaviti zimski san. Bolji mu je rejting dok spava.

Puknuo joj film

Profesorica u nekoliko minuta dala pedeset jedinica

Milka Knežević, zadarska profesorica, doživjela je neugodu da je nakon 39 godina staža istražuje Općinsko državno odvjetništvo zbog sumnje u krivotvorenje ocjena. Slobodna piše da je profesorici “pukao film” zbog nepodnošljivih učenika kojima je i razrednica pa je u nekoliko minuta podijelila oko pedeset jedinica i 120 neopravdanih sati. Afera je izbila jer je tri jedinice dobio i učenik koji tog dana nije niti bio na nastavi.

Malo veća poduzetnica

Kerumova Fani posluje bolje od Grada Splita

Fani Horvat, Kerumova družica i najbogatija mlada splitska poduzetnica, odlučila je navodno zbog medijskog pritiska izaći iz posla na Marjanu, gdje je namjeravala sagraditi restoran. Teren uz plažu na Marjanu koji je otkupila od privatnih vlasnika Fani sada želi prodati za milijun i pol eura, a pravo prvokupa imaju država, odnosno Županija i Grad Split. Nevolja je u tome što su i Županija i Grad Split u financijskim teškoćama i trenutačno ne mogu iz svojih proračuna isplatiti mladu poduzetnicu. Možda je rješenje u tome da gradonačelnik i poduzetnica sjednu za stol, ali tko će im čuvati dijete dok pregovaraju?

Komentara 11

DU
Deleted user
12:41 25.01.2011.

Još jednom ću ponoviti komentar ovog slučaja Vidošević (Tko ima, dat će mu se, a tko baš i nema - uzet će mu se...) iz drugog zornog kuta. Odnosno, svi koji imaju završen 6. razred OŠ su u stanju procijeniti eventualne ratne zasluge gore uslikanog, ali za shvatiti koliku moć je akumulirao pok. Šušak kao ministar obrane RH - e za to nisu bile dostatne škole nego je trebalo biti u HV. Kako sam bio branitelj, mogu samo napisati da je to bilo frapantno odnosno radilo se o osobi vrlo skromnog obrazovanja koja je uspostavila strukturu zapovijedanja mimo Stožera HV i Ustava preko svojih ljudi (pouzdanika) i ne samo da je \"vitlao\" sudbinama onih skromno obrazovanih i u težem soc. poziciji nego je s uspjehom prodirao i u tzv. društv. kremu (sjetite se svjedočanstva Tereze Kesovije da joj je jednim pozivom osigurao kredit 200000 DM u Privrednoj pod tada zapanjujuće povoljnim okolnostima). Tako da tko je bio u milosti Šuška odnosno osoba iz njegovog (djelo)kruga - taj nije znao za prepreke, a tako je bilo i u namirivanju stambenih poriva. A tko meni ne bi vjerovao - eto sudbine njegovog vozača Ćesića Rojsa pa se uvjerite sami koliko je toga stekao i na kojoj razini vojne hijerarhije je dočekao poraće. Zato me uopće ne čudi što je Vidošević via Šušak izveo tu stambenu akrobatiku mimo zakona i pravilnika. Šuškova riječ je tada bila jača i od zakona i od pravilnika...

FE
feliks
13:58 25.01.2011.

Naš se je Nadan od srpnja do rujna dobro brinuo o suborcima i hrani. Tu se je Hrvatska ponadala da će dobro brinuti i o gospodarstvu mlade republike. Ali, evo, od dugih godina u Gospodarskoj komori rezultati samo u privatnojj sferi. Pa gdje nađe takvog blefera ?

OB
-obrisani-
12:15 25.01.2011.

Vidoševićeve braniteljske zasluge su jednake Zagorčevima ili od Ivana Tolja,,svi Biznismeni i multi milioneri,,,a puške vidjeli nisu osim na filmu : Bitka Na Neretvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?