Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.02.2010. u 18:45

Zasad nije poznato je li se Duško Mucalo našao uvrijeđen Kerumovom ponudom da postane intendant.

Željko Kerum mislio je ozbiljno kada je izjavio da neće ponuditi mjesto intendanta HNK Split Tonyju Cetinskom jer bi to za popularnog pjevača bila “degradacija”. Da ne ponizi pjevača iz prve lakoglazbene lige, splitski gradonačelnik intendanta je potražio u svom dvorištu i u županijskoj ligi ugledao Duška Mucala, zabavljača koji se ne uspijeva probiti dalje od Splitskog festivala i gradskog karnevala. Zasad nije poznato je li se Duško Mucalo našao uvrijeđen Kerumovom ponudom da postane intendant.

Petrina krenuo stopama bivšeg predsjednika Mesića
Stipe Petrina, primoštenski načelnik, ministra uprave Mlakara u službenom dopisu nazvao je kretenčinom i poslao u p. m. U prijevodu na standardni hrvatski politički jezik – dosta mu je sranja.

Čelnik Hajduka na metadonskoj terapiji
Ivica Livaja, član NO Hajduka i bliski Kerumov suradnik, i dalje uzima metadonsku terapiju, tvrdi dalmatinski tjednik Vrime. List otkriva da je Livaja još 90-ih godina pravomoćno osuđen zbog iznude vlastitih roditelja od kojih je uzimao novac da nabavi heroin i kokain. Kako se od droge odvikavao u komunama po Italiji i Španjolskoj, usput je barem svladao jezike, pa ga je Kerum sada zadužio da u Hajduku pregovara sa strancima.

Sever traži plaćen put i smještaj za prosvjednike
Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnih sindikata, iznio je za Slobodnu Dalmaciju dosta jake razloge zbog kojih misli da u Hrvatskoj nećemo vidjeti radničke demonstracije kao u Grčkoj. Sever ne očekuje veliki prosvjed u Hrvatskoj jer “netko treba platiti put, smještaj i prehraniti sve te ljude koji bi htjeli da se i njihov glas čuje”. Teško je povjerovati da je ljutitim masama u Grčkoj itko platio dnevnice i noćenja u hotelskim sobama da dignu glas protiv vladajuće strukture, a Sever, ako već ne može bez hotelskih soba i sindikalnih dnevnica, neka otputuje u Atenu i provjeri zašto se glas grčkih radnika čuje sve do Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?