Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.12.2013. u 12:00

Šef oporbe uvijek se voli pravdati da je imao važnijeg posla u stranci.

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, nije obavezan prisustvovati sjednicama Sabora, a još manje domjenku predsjednika Josipovića. Šef oporbe uvijek se voli pravdati da je imao važnijeg posla u stranci. No čini se da ponekad ima važnijeg posla i od stranačkog jer kako drugačije objasniti da se Karamarko nije pojavio ni na božićnom domjenku stranke kojoj je predsjednik i na koji je uz članove HDZ-a pozvao i brojne ugledne goste. Nakon sat i 20 minuta čekanja u stranačkim prostorijama, gostima se obratio Drago Prgomet, ali tajnu Karamarkova nestanka nije rasvijetlio.

Duhovnika zovu usred noći kao da je dežurni anesteziolog

Franjo Tomić, kapelan dubrovačke bolnice, podržava odluku Vlade kojom će ubuduće primati solidnu plaću iz državnog proračuna kao „duhovnik koji sudjeluje u procesu dijagnostike i liječenja“. „I mene zovu u bolnicu usred noći kao da sam dežurni anesteziolog“ – jadao se Jutarnjem kapelan Tomić koji će ubuduće valjda moći naplatiti sva ta dežurstva i pripravnosti. Spašavanje ljudskih duša dobilo je prvi put i cijenu – 9245 kuna bruto bez dodataka.

Dalekosežna odluka donesena u 32. godini

Zoran Milanović, premijer i predsjednik SDP-a, misli da je dobro što je u stranku ušao s 32 godine, a ne u formativnoj dobi. Njegovi protivnici misle da bi još bolje bilo da nije ni s 32 ulazio u stranku. A ni u politiku.

Zastupnik živi u bespravnoj vili i duguje na sve strane

Nedžad Hodžić, saborski zastupnik pet nacionalnih manjina, nedavno je dobio prijeteću poruku na nacionalnoj osnovi punu psovki. Vrijeđanje je naišlo na javnu osudu, a sam Hodžić pozvao je javnost da napravi zdravo društvo. U ozdravljivanje društva mogao bi se uključiti i sam Hodžić jer Novi list otkriva da je Hodžićeva tvrtka Hann-Invest dužna Poreznoj upravi 4,3 milijuna kuna, a gotovo još toliko duguje očajnim poslovnim partnerima i građanima. Hodžić tvrdi da će riješiti sva dugovanja, a za početak „ozdravljenja“ naš vrli saborski zastupnik najavio je da će nakon 10 godina pokušati legalizirati obiteljsku kuću na riječkoj Kantridi vrijednu milijun eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?