Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.01.2013. u 16:00

Ljudi na pruge postavljaju betonske ploče, kolica... a često ih i kamenuju.

Postavljaju im na pruge betonske ploče, kolica iz supermarketa, bacaju kamenje na vlakove... To su svakodnevni problemi strojovođa HŽ-a, naročito izraženi na pruzi Zagreb – Varaždin i na dijelu pokraj Podsuseda. Te incidente stalno prijavljuju policiji, no kažu da se ništa ne mijenja te da im i dalje postavljaju prepreke na pruge.

Sad im je netko pak postavio eksploziv na prugu i svi se pitaju je li riječ o terorističkom napadu ili ne? Iskusni strojovođe ne odbacuju ni tu mogućnost, no isto tako ne odbacuju objašnjenje eksplozije u Podsusedu kao još jedne, ovaj put puno drastičnije i opasnije psine od kolica na pruzi.

Naime, vrlo je malo vjerojatno da je eksplozija odraz stanja u HŽ-u koji prolazi kroz turbulentne procese restrukturiranja, što bi bilo treće objašnjenje eksplozije.

Vlak koji je naletio na eksploziv sabirni je vlak koji kupi po pruzi vagone i prevozi ih do kolodvora.

Prema tome, ni teret u njemu nije mogao biti meta napada.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
didazeljko
09:57 11.01.2013.

UDB-a je na djelu:stvoriti stanje nesigurnosti i straha,da bi se ČVRSTOM RUKOM uveo red i mir.KOS(za one koji možda neznaju:protuobavještajna služba zombi Jugoslavije) već drži Radio i TV a UDB-a policiju.Ciljevi su već odabrani a to su ideološki protivnici tzv.socijalista.Milanovič i Vlada svojim prostačkim i bahatim,protuhrvatskim ponašanjem DOKAZUJU namjeru:Puzajući dražavni udar! Bože čuvaj Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?