Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.06.2013. u 14:00

Za HTV taj fini, nježni, simpatični gradonačelnikov lapsus nije postojao

Bandićev uzdah za hrvatskom zastavom na vrhu briselskog \"Anatomiuma\" morao vas je nasmijati. Ali samo ako ste gledali Dnevnik Nove. Za HTV taj fini, nježni, simpatični gradonačelnikov lapsus nije postojao. Možda će se na Prisavlju braniti – to je trivijalno. Ali moderna povijest televizije nas uči da takve \"trivijalnosti\" ne smiješ otkantati. Zar se netko ozbiljan usudio, još tamo prije 15-ak godina, zanemariti scenu kad Jeljcin zamahne rukom za stražnjicom hostese na američko-ruskom summitu? Ili kad Berlusconi razgovara na mobitelu, vjerojatno s Ruby, i ostavlja Merkelicu da ga sama čeka 10 minuta pred počasnom talijanskom gardom? Pa i kad se Mirela Holy u onoj svojoj nezgrapnoj dark uniformi sapliće i pada ili kad bivši prvi policajac Ivica Kirin objavljuje svoj manifest u \"jubitou\" - svi su to s guštom prenosili.

A i Bandić je jučer briljirao - najpoznatiju briselsku građevinu Atomium mrtav hladan je prekrstio u Anatomium. I to je naprosto trebalo prikazati. Zabavno je. Nebitno za naše živote, ali bitno za naše mentalno zdravlje. Baš kao što je za naše raspoloženje bitno vrijeme. Ali gle, kad nam temperatura u lipnju preko noći padne za 20 stupnjeva, to šutnu na kraj Dnevnika. A kad je, za lipanj, uobičajenih 30 i nešto stupnjeva, onda o tome vrište u samome vrhu. A ovakvo svježe i kišno vrijeme dobro je došlo tržničarima da se još jednom obračunaju s ministrom financija. Pokisli, ljutiti i nemoćni pred riječkim financijskim bogom, sročili su jednu \"božansku\" misao u HTV-u prilogu: \"Bog je stvorio tržnice da se ljudi skupljaju, a Linić izmislio fiskalizaciju da ih rastjera!\"

PLUS

Koliko su Van Damme, Jackie Chan i Dolph Lundgren snimili filmova? Odgovor znaju urednici filmskih programa na RTL-u i Novoj jer su zaljubljeni u tu stupidnu akciju

MINUS

U Dnevniku Nove TV najavljuju: \"Lak ždrijeb za naše klubove, Dinamo ide na prvaka Luksemburga\". A ostali? Hajduk, Rijeka? Zar su toliko nebitni?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?