Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović

'Onaj tko podržava Vladu na korak je da ga zamolim rukama i srcem da glasuje za nas'

Zoran Milanović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
03.11.2015.
u 21:41

Na pitanje novinara što vidi u odnosu na prethodna istraživanja Milanović je odgovorio kako vidi pozitivnu promjenu trenda

Prije obilaska završene dionice prometnice Jakuševec – Velika Gorica, premijer Zoran Milanović izjavio je novinarima da je trend podrške birača Vladi očit, kao što je očit i rezultat koalicija.

Nova TV je u sklopu praćenja parlamentarnih izbora počela objavljivati terensko predizborno istraživanje. Na pitanje novinara što vidi u odnosu na prethodna istraživanja Milanović je odgovorio kako vidi pozitivnu promjenu trenda.

Već gotovo godinu dana očit je trend podrške Vladi. – Onaj tko podržava Vladu na korak je da ga zamolim rukama i srcem da glasuje za nas jer ti ljudi smatraju da smo "OK", no malo se kolebaju – rekao je Milanović.

Istaknuo je kako je očit pozitivan trend rezultata koalicija, jednako kao što je očito kako je glas za HDZ glas za Tomislava Karamarka. On bi, kaže Milanović, htio biti premijer, a ne usudi se doći na razgovor, što je "kukavičluk prvog reda". Stoga mu je ponovno poručio: "Izađi i bori se."

– Nas prozivaju da komentiramo fantomsku koaliciju u budućnosti (s HDSSB-om), a HDZ je stranka koja je već u koaliciji s HČSP-om. To treba ponoviti jer je to stranka koja veliča Antu Pavelića, to su njihovi koalicijski partneri i s njima su na listi – kazao je Milanović.

>> Milanović odgovorio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba na Balkanu

Komentara 100

Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:04 03.11.2015.

Nebih te podržao pa makar da moram umrijeti odmah. Zbog "Lex Perković" pa zbog Pusića koji nas provocirao u Vukovarskoj ulici i postavljao čiriličkom pismom za ulice, pa zbog Pusićke koja daje novac svome braci Zoranu i Documenti a siguran sam da je taj novac nije regularno i protu-zakonski davati iz kase ministarstva vanjskih poslova jel su dobili novac samo za projekte. Pa zato što ne podržavaju našu Predsjednicu i Hrvatsku. Pa zato što je tvoj brat radi sve gluposti sa financijama i zagovara svoje drugove i poslove. Itd.... Pozdrav dobrim ljudima

KU
Kuburamile
17:32 03.11.2015.

Onaj tko podržava ovu lopovsku vlast HITNO kod kolega od Milanovic na tretman, kod antifašiste Voje Stanimirovica

BU
buljanzeljko453
17:15 03.11.2015.

Gotovo je momak neka te podrzi gos.pusic. .pa rastite skupa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije