Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srdačan pozdrav

Zašto su si Milanović i Kotromanović dali 'high five' nakon sjednice Sabora

milanović
Foto: RTL video screenshot
03.12.2015.
u 12:12

Kako je Večernjem listu potvrdio ministar Ante Kotromanović, takv pozdrav nije bio znak oduševljenja zbog nastale situacije

Nakon što na današnjoj sjednici, 8. saziv Hrvatskog sabora nije konstituiran jer nije izabran njegov predsjednik, premijer Zoran Milanović prišao je ministru obrane Anti Kotromanoviću i pozdravio ga "high five" pozdravom.

Kako je Večernjem listu potvrdio ministar Ante Kotromanović, takav pozdrav nije bio znak oduševljenja zbog nastale situacije, već se ministar i premijer nisu vidjeli nekoliko dana budući da je Kotromanović bio u SAD-u.

Srdačan pozdrav premijera i ministra pogledajte u videu RTL televizije

>> Robert Podolnjak odbio kandidaturu za predsjednika Sabora. 'Prihvatit ću je samo ako bude rezultat konsenzusa'

Komentara 157

BA
barkod
12:40 03.12.2015.

Ovo su dva glavna spletkaroša u SDP-u. Kako su samo napravili sačekušu naivnom Prgometu. Od onog bahatog i bez kućnog odgoja slučajnog premjera nije ništa drugo ni za očekivati , ali veliko razočaranje je brigadir Ante. Još nakon toga , lijepa vožnja privatnim avionom za čitavu familiju do Lošinja na račun Mihe Perenčevića i njegovih kompanjona je stvarno dno, dna. Da smo mi prava demokracija , već bi bio bivši ministar, sjetimo se samo jedne švedske ministrice ili bivšeg predsjednika Njemačke zbog čega su morali dati ostavke. Slučajni premjer sa brigadirom nas vode u pravi balkanski tamni vilajet a ne u svijetlu europsku demokraciju.

EB
eto_bas_zato
12:30 03.12.2015.

Zato što spletkare stalno.

EB
eustahije_brzić
12:37 03.12.2015.

dvojica mutikaše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije