Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa Mosta

Božo Petrov: Nitko iz 
Mosta nije 
znao za 
sastanak Prgometa s Milanovićem

Petrov
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
13.11.2015.
u 19:20

Nadam se da Prgomet ostaje uz ideju koja nas je sve okupila uz Most. To će moći, i on i drugi, pokazati u Saboru – poručio je Petrov

Nitko iz Mosta nije znao za Prgometov sastanak s Milanovićem! Rekao je da mora kratko otići kući, ali da će se uskoro pridružiti sastanku u Mostovu uredu – tvrdi to Božo Petrov, nakon što je Drago Prgomet, kada je isključen iz Nacionalnog vijeća Mosta, na svim televizijama izjavljivao kako njegov sastanak nije bio iza leđa ostalih, već da je Božo Petrov za njega znao.

Soliranje i netransparentnost prema javnosti razlog je naše odluke – objašnjava Petrov. Most je na izbore izašao predstavljajući se kao grupa nestranačkih ljudi kojima je dosta politike kakva se već 25 godina vodi u Hrvatskoj, gdje se ključne odluke donose izvan očiju javnosti i u kojoj su pozicije i privatni interesi pojedinaca iznad interesa zajednice. Tvrdi i da nije istinita Prgometova izjava kako je Nacionalno vijeće Mosta donijelo odluku o njegovu isključivanju bez ikakvog razgovora s njim, bez prilike da objasni i ispriča svoju stranu priče.

– Čuo sam se s Dragom Prgometom, i to dok još nisam znao za sastanak, kad o tom nije rekao ništa – kaže Petrov. Razgovarali su telefonski i sutradan, odnosno u četvrtak oko 11 sati, upravo u vrijeme kada je Petrov davao intervju Večernjem listu. Sadržaj razgovora nije nam htio ispričati, ali razgovarali su 15-20 minuta, a tri sata nakon toga iz Mosta je stiglo priopćenje kako je Prgomet isključen iz Nacionalnog vijeća.

– Nadam se da Prgomet ostaje uz ideju koja nas je sve okupila uz Most. To će moći, i on i drugi, pokazati u Saboru – poručio je Petrov. Komentirao je i Prgometovu izjavu da će jedino njemu dati svoj glas za premijera Hrvatske. – To je njegovo osobno pravo – kaže Petrov.

>> 'Nerealan je i neprihvatljiv pritisak javnosti na donošenje odluka o novoj vladi'

>> Ne može Most biti u zraku, što će nam most koji nikamo ne vodi

Komentara 95

KR
kruško1
20:22 13.11.2015.

sta mislim o izbjeglicama??mislim da su presli svaku granicu -:))))))

DD
De der
20:04 13.11.2015.

MOST je nova i vrlo bitna politička snaga na sceni u Hrvatskoj. Naravno niti lijevima a pogotovo desnima se to ni malo ne sviđa jer im odnose glasače. Jedino MOST nudi nešto novo, nudi ozdravljenje društva i daje nadu mladima za bolju budućnost Hrvatske. HDZ je opustošio i opljačkao sve što je vrijedilo. SDP se pokazao nesposobnim za vođenje države Hrvatske. Iznad očekivanja svih MOST je dobio veliki postotak glasova i mislim da na sljedećim izborima može biti samo bolje. Stranka se treba profilirati, mnogi još nisu upoznati sa tom strankom. Naravno da je bolje da otpadnu što prije oni koji rade iza leđa suprotno zajedništvu stranke. Mi vjerujemo u bolje sutra sa gospodinom doktorom Božom Petrovim.

DU
Deleted user
20:01 13.11.2015.

Čekajte još malo da Tomo počne pregovore sa srpskom manjinom. Da vidimo da li će vas HDZovce smetati ćirilica. Sanaderu je to bio jedini izlaz... A SDP je mislio 100% da HDZ ne može koalirati sa ćirilicom. Može, može...Ako želi na vlast trebao bi se Tomo polako smješiti i početi pisati ćirilicom... Kao doušnik mu je to bilo prvo pismo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije