Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kotromanović odgovorio Dilberu

Što sam pogrešno rekao? Zar nije licemjerno što se Karamarko koristi slikama s Gotovinom?

andrija mohorovičić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
05.11.2015.
u 13:49

Bio sam u šoku kad sam vidio na Facebooku da kolaju takve slike, kaže Kotromanović

Ante Kotromanović, prvi na listi koalicije ''Hrvatska raste'' u 10. izbornoj jedinici, komentirao je dopis Željka Dilbera koji je stao u obranu Tomislava Karamarka, nakon što ga je Kotromanović optužio da se fotografije s generalom Gotovinom upotrebljavaju u predizbornoj kampanji.

– Što sam pogrešno rekao? Zar to nije licemjerno?! Ne mogu vjerovati da se netko može na takav nizak način time koristiti u kampanji, pogotovo ljudi koji su ga identificirali, locirali i transferirali. Ja sam bio šokiran kad sam vidio na Facebooku da kolaju takve slike. S čovjekom sam prijatelj od '91, imam mnoštvo fotografija s njim, a nije mi palo na pamet da se takvim slikama koristim u kampanji. To je ta razina na koju se nećemo spustiti – rekao je Kotromanović

>> Dilber: Karamarko se u slučaju Gotovina ponašao krajnje ljudski i časno

Komentara 56

DU
Deleted user
14:06 05.11.2015.

Znam ja Ante da bi ti rado objavio sliku s imenjakom, ali ti to ne smiješ, da ti ne zamjere Ostojić, Lalovac, Grčić, Opačić, Stazić i još nekih u ovoj vladi kojima je Oluja zločinačka akcija a tvoj kako kažeš prijatelj Gotovina zločinac!

DI
dirižabl
14:08 05.11.2015.

Zar nije on osobno išao po Gotovinu u Haag sa ministrom Matićem, sigurno samo zato što su super prijatelji, nimalo zbog osobne promocije i političke propagande

Avatar croatxl
croatxl
14:11 05.11.2015.

Kotromanovicu hajde oladi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije