Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicija nije opcija

Most na Twitteru brisao pa objavio promijenjenu izjavu o Petrini i koalicijama

MOST
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
10.11.2015.
u 17:00

Stipe Petrina izjavio je ono što svi mislimo. Koalicija s HDZ-om ili SDP-om nije opcija, objavio je Most na Twitteru pa je tu objavu nakon pola sata obrisao

Stipe Petrina izjavio je ono što svi mislimo. Koalicija s HDZ-om ili SDP-om nije opcija. Razmatramo najbolji model za provođenje reformi – objavio je na Twitteru Most komentirajući tako izjavu primoštenskog načelnika Stipe Petrine koji je rekao kako će izaći iz Mosta ako koalira s HDZ-om, a ne sviđa mu se ni opcija koalicije sa SDP-om. No, nakon pola sata tu su objavu obrisali i napisali "Stipe Petrina: 'Koalicija s HDZ-om ili SDP-om nije opcija'". Pomno razmatramo najbolji model za provođenje reformi." Prvom su objavom očito otkrili previše pa su je odlučili obrisati.

Petrina je, podsjetimo, kazao i kako on ne zna sve kandidate Mosta koji ulaze u Sabor, ali zna da bi sigurno njih još petero postupilo kao on u slučaju koalicije s jednom od vodećih stranaka.

– Naše kandidate pomno smo birali. Ne znaju se svi međusobno, ali poznaje ih organizacijsko tijelo koje je pokrenulo Most na nacionalnoj razini – objavio je Most.

Dodali su kako pomno razmatraju koji je model najbolji za provođenje reformi te su zahvalili građanima na strpljenju.

– Reformski prijedlozi bit će pravodobno dostupni javnosti. Svi trenutačni napisi samo su nagađanja. Reforme za uređenu Hrvatsku! – objavili su na Twitteru.

Foto: Screenshot/reuters

>> Stipe Petrina: Ako se MOST priključi HDZ-u, ja odlazim! I neću biti jedini!

Komentara 42

DU
Deleted user
16:59 10.11.2015.

Jos nisu poceli ni s pregovorima o koaliciji a vec se raspadaju!!!

OS
osica
16:55 10.11.2015.

Vidjeti ćemo, prerano je za hvaljnje.

BK
branko-kockica
17:34 10.11.2015.

Hahaha, tek sad razmatraju reforme i model za provođenje reformi, genijalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije