Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ:

'Milanovićeva vlada u svom mandatu nije poduzela ništa kako bi spriječila izumiranje i iseljavanje'

Tomislav Karamarko HDZ
Nel Pavletić/Pixsell
02.11.2015.
u 15:03

Milanovićeva vlada u svom mandatu nije poduzela ništa kako bi spriječila izumiranje, kao ni iseljavanje našeg stanovništva, kažu u HDZ-u

HDZ nastavlja s kako kažu, SDP-ovih propalih, neispunjenih obećanja iz Plana 21. Jedno od njih je, kako kažu: 'Socijalna politika obuhvatit će širok prostor različitih mjera u područjima demografske, pronatalitetne i populacijske politike'

 - Demografski podaci su poražavajući, 2014. bila je godina s najvećim demografskim padom u povijesti samostalne hrvatske države - zabilježeno je 11.273 manje rođenih nego umrlih. (DZS, 22. srpnja, 2015.) Milanovićeva politika je propala. Hvale se da Hrvatska raste! Hrvatska raste, ali u krivom smjeru. Gospodarstvo je u kaosu. Građani su bespomoćni. Mladi ljudi zbog toga ispaštaju. Svjedoci smo šokantne nezaposlenosti, iseljavanja, kao i demografskog sloma. Samo je u 2014. godini zabilježen najveći demografski pad u povijesti samostalne hrvatske države - rođeno je 11.273 osoba manje nego što je umrlo. Usporedbe radi, samo u jednoj godini izgubili smo grad veličine Sinja. Milanovićeva vlada u svom mandatu nije poduzela ništa kako bi spriječila izumiranje, kao ni iseljavanje našeg stanovništva. Potrebna nam je promjena, poručuju iz HDZ-a.

>> SDP lažno obećavao i jačanje poljoprivrede i rast zaposlenosti

Komentara 88

Avatar juricamesko
juricamesko
15:16 02.11.2015.

danas je DZS objavio kako je zaposlenost u Hrvatskoj u odnosu na isto razdoblje 2014 godine manja za 0,9% ili je manje 12 720 zaposlenih osoba. o tome u VL ni riječi. "Hrvatska raste"

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:16 02.11.2015.

Prema najnovijim podacima DZS-a za rujan 2015., Milanovićeva vlada je u četiri godine iselila 104 tisuće radno aktivnih građana i uništila 91 tisuću radnih mjesta i to: 14 tisuća u poljoprivredi, 24 tisuće u obrtu, tisuću u rudarstvu, 18 tisuća u industriji, 2 tisuće u energetici, 16 tisuća u građevinarstvu, tisuću u vodoopskrbi, 10 tisuća u trgovini, 5 tisuća u prijevozu. Uništeno je gotovo 6% svih radnih mjesta, a ukupno gotovo 11% radnih mjesta u navedenim sektorima. Večernji se na ovo nije očitovao ni jednim slovom.

KU
Kuburamile
15:48 02.11.2015.

Nalanovic je četri godine uhljebljivao podobne, neuke i nesposobne partijase, pljačkali, zaduživali i raseljavalo Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije