Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pametno

Marijana Puljak: Još ćete čuti za stranku Pametno, nismo tu zbog jednih izbora

marijana puljak
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
08.11.2015.
u 20:39

Čestitam Mostu! Bit će zanimljivo gledati ćemo kako će se oni ponašati pri sastavljanju Vlade, kaže Puljak

– Što se tiče stranke Pametno, mi smo naše ciljeve koje smo zacrtali u kapanji ostvarili. Napisali smo odličan program, koji je ocijenjen najboljim u zadnjih 25 godina, okupili kvalitetne ljude, uspostavili strukturu i napravili smo izvrsne temelje za daljnji rad. Nismo se osnovali radi jednih izbora, čut ćete još za nas! – rekla je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno. Kaže da je rezultat Mosta iznenađenje za sve, pa i za njih same, ali nije joj žao što na izbore nisu izašli sa njima.

– Čestitam Mostu! Bit će zanimljivo gledati ćemo kako će se oni ponašati pri sastavljanju Vlade što znači njihovo obećanje da neće u koaliciju, ali podržavanju one opcije koja pristane na njihove reforme. Vidjet ćemo kako će to izgledati – izjavila je Puljak.

>> Rezultati izlazne ankete: HDZ-ova koalicija 57, SDP-ova koalicija 56 mandata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije