Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o mogućem koaliranju

Kovač: Prgomet je bivši HDZ-ovac, to je naša prednost

kovač
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
09.11.2015.
u 15:46

Nakon sastanka međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač izrazio je nadu kako će Most na kraju ipak koalirati s Domoljubnom koalicijom

Ključevi sastavljanja buduće vlade su u rukama Mosta nezavisnih lista čiji su čelnici više puta potvrdili da neće koalirati ni s jednim od dva velika politička bloka. Nakon izborne noći vrh HDZ-a sastao se u sjedištu stranke, javlja HRT.

Nakon sastanka međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač izrazio je nadu kako će Most na kraju ipak koalirati s Domoljubnom koalicijom.

 – Prednost je što je Drago Prgomet bio član HDZ-a. Idemo razgovarati s Mostom i ostalima – rekao je Kovač. Dodao je kako ne razgovaraju o funkcijama u izvršnoj vlasti.

 – Imamo program i spremni smo o njemu razgovarati i prilagoditi se kolegama iz Mosta – zaključio je Kovač.

>> Božo Petrov: Definitivno nikada neće biti koalicija, za to se ne morate brinuti

Komentara 100

SA
Saskakempa
16:18 09.11.2015.

E jel me nasmijao ovaj lik, jel to onaj isti koji je vodio karamarka u berlin i prevodio mu kavu kod merkelice? Gospodo lagali ste o programu, njemci vam porucili da nikakav program za vas nisu radili, predsjednik vam stranke bijezi od suceljavanja kao vrag od tamjana, stavili ste osobu koja vrti zarulje na cajke i ima torbe od 20 tisuca kuna a dolazi iz najsiromasnijeg grada u RH da vam vodi stranku i onda jos ona danas u 14 izjavljuje da nisu svi glasovi prebrojani??? Pa vi ste prosli ne odlicno nego senzacionalno obzirom koga sve imate u stranci a sada lagano dvokorakom u povijest i na nove stranacke izbore.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
16:18 09.11.2015.

Upravo mentalni ronioci kao Karamarko,ovaj Kovač,Reiner i posebno Rimac{budal..etina paradira s torbicama od 2tisuće Eura a stranka joj se obraća hrvatskoj sirotinji i obećava bolje sutra}srozali su HDZ i napravili je antipatičnim čak i zagriženim pristašama te stranke!

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
16:00 09.11.2015.

Jedan od zaslužnih za uspjeh Milanovića, i njemu bi uz Karamarka i Vasu Milanović trebao pisati pismo zahvale. Sada pokušavaju napraviti nemoguće, pridobiti čovjeka kojim su brisali pod. Vidjeti ćemo kakav je g. Prgomet karakter, da li će moći sa takvim HDZ-om. Davno sam još pisao da je velika šteta što je otišao iz HDZ-a, i što su marginalizirali Plenkovića. Za to netko treba odgovarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije