Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parlamentarni izbori

Ivan Vilibor Sinčić iz 'Živog zida' glasovao u Karlovcu

Ivan Sinčić u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
08.11.2015.
u 10:02

Nakon glasovanja pozvao je sve hrvatske građane da izađu na izbore i ne dozvole da netko drugi glasuje u njihove ime te da glasaju prema svojoj savjesti.

Supredsjednik stranke "Živi zid" Ivan Vilibor Sinčić glasovao je u Karlovcu, na biračkom mjestu Donja Jelsa, u VII. izbornoj jedinici, gdje je prvi na listi.

Nakon glasovanja pozvao je sve hrvatske građane da izađu na izbore i ne dozvole da netko drugi glasuje u njihove ime te da glasaju prema svojoj savjesti.

Na pitanje novinara odgovorio je da je svoje pravo glasa on iskoristio čim je navršio 18 godina, a bili su to izbori za mjesnu samoupravu.

>>U 7 sati otvorena birališta u Hrvatskoj. Pogledajte tko je sve do sada obavio glasovanje!

Komentara 29

RH
Rhye
12:03 08.11.2015.

Gledam trolove kako se tresu od straha....Živi zid je narod, pravda i postenje. Ostalo su uglavnom placenici koji posto poto zele sacuvati nezasluzene privilegije na teret ispacene domovine.

IC
Icke
11:25 08.11.2015.

Živi zid ce sigurno osvojiti 25-30% glasova..

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
12:16 08.11.2015.

ŽZ želi napraviti ono što je Island napravio. istjerao strane banke, pohapsio političare koji su ih zadužili i vlast predao u ruke naroda a vi se rugate tome? To što vam vaša djeca gube glave po inozemstvu, sami ste krivi za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije