Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjedništvo HSS-a

HSS predlaže 50-ak stranačkih stručnjaka za novu Vladu

Branko Hrg
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
12.01.2016.
u 22:03

Predsjedništvo je raspravljalo i o pripremama za Glavnu izbornu skupštinu HSS-a koja će se održati 19. ožujka.

Predsjedništvo HSS-a prikupilo je s terena prijedloge stranačkih stručnjaka koje će staviti na raspolaganje Domoljubnoj koaliciji za sastavljanja Vlade.

Sve stranke iz Domoljubne koalicije trebaju dostaviti svoje prijedloge stručnjaka koji bi unutar nove vlade mogli obnašati dužnosti ministara ili njihovih zamjenika i pomoćnika.

- Domoljubnoj koaliciji na raspolaganje ćemo dati 50-ak stručnjaka raznih kvalifikacija, a temeljem postotka osvojenih glasova na izborima i aneksa Koalicijskog sporazuma, očekujemo sedam do deset mjesta na funkcijama koje se traže - objasnio nam je predsjednik HSS-a Branko Hrg te dodao kako ipak stručnjake Domoljubnoj koaliciji predlaže bez ikakvog uvjetovanja.

Očekuje da će se nakon dogovora o tome koje resore Most preuzima i članice Domoljubne koalicije među sobom dogovoriti o podjeli dužnosti u preostalim resorima. Predsjedništvo je raspravljalo i o pripremama za Glavnu izbornu skupštinu HSS-a koja će se održati 19. ožujka. 

>> Hrg: Županije ne treba ukidati. Smanjenje plaća u Saboru i Vladi je ishitren populistički potez 

>> Hrg odgovoran što smo dobili tek jednog zastupnika

Komentara 19

HB
hbhr
22:54 12.01.2016.

evo nam novog HNS-a

MA
masterYoda
22:35 12.01.2016.

I to svi iz HSS-a.

DU
Deleted user
22:24 12.01.2016.

hm? pa ovo je stvarno prijelomna vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije