Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virovitica

HDZ-ovci ručali sa studentima u menzi: Svaki tjedan netko tko je završio studij napusti Hrvatsku

Milijan Brkić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
22.10.2015.
u 14:37

– Ne možemo živjeti od lažnih obećanja, trebamo stvarne promjene. Mi želimo samo znati s čim možemo računati – naglasili su studenti

Kandidati HDZ-a i Domoljubne koalicije IV. izborne jedinice, predvođeni prvim kandidatom na listi Milijanom Brkićem i direktoricom kampanje Josipom Rimac, posjetili su danas studentski kompleks Visoke škole u Virovitici, gdje su se družili i objedovali s mnogobrojnim studentima u studentskoj menzi.

– Obećali su nam radna mjesta, a ništa nisu poduzeli. Umjesto radnog mjesta u  domovini, svaki tjedan netko od nas tko je završio studij napusti Hrvatsku u borbi za  golom egzistencijom. Više od  50 posto mladih razmišlja da napusti Hrvatsku. Iz Slavonije najviše odlaze u Irsku – istaknuli su studenti u razgovoru s HDZ-ovim kandidatima IV. izborne  jedinice.

– Ne možemo živjeti od lažnih obećanja, trebamo stvarne promjene. Mi želimo samo znati s čim možemo računati – naglasili su studenti.

>> 'Milanović je neuspješan, nedosljedan, agresivan, a njegovo ponašanje je neodgovorno i opasno'

Komentara 127

BU
Bulaba
15:12 22.10.2015.

Kaj ovi studenti brljaju, pa pogledajte našeg mladog Bobu Glavaševića. Lingvist bez dana staža, a toliko pametan i sposoban da se iz prve uhljebio na mjesto pomoćnika ministra za stambene i pravne poslove, plaćica 25 tisuća kuna, službeni auto, laptop, pametno telefonče, dnevnice, naknade, kancelarijica, foteljče, putovanja po svijetu...ma ko kaže da se ne može i da Hrvatska nije obećana zemlja za našu mladost.

Avatar Mamlazac
Mamlazac
15:13 22.10.2015.

Milanovic ih je otvoreno pozivao da odlaze u EU , mjesec dana prije nego je pozvao izbjeglice i obecao im "koridor", sve slučaj ???

Avatar mirica19
mirica19
15:33 22.10.2015.

Dok su jednima mladi trn u oku, drugi ih vide kao budućnost ove zemlje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije