Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

Bandić: Odvoz otpada bit će jeftiniji i do 85%

Milan Bandić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
09.10.2015.
u 15:15

Zagrepčani godinama čekaju gradnju nove bolnice u Blatu, ali gradonačelnik im umjesto toga obećava – izletište

Na skorašnjim izborima sa svojom strankom “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti” zagrebački gradonačelnik ne ide samo sudjelovati, već, uvjeren je, i pobijediti.

Budući da nije skrivao svoje namjere, otvoreno je podijelio i jedinu mu brigu – boji se, naime, da bi mu Zagrepčani, zbog utrke za Sabor, mogli zamjeriti da bi ih mogao ostaviti pa im posljednjih dana obećava sve što stigne.

Najsvježije su obećanje tako niži računi za odvoz komunalnog otpada, i to od 1. studenoga. Smanjenje računa najavljuje i do 85 posto – no građani su se toga već naslušali.

Podsjetimo, već s početkom godine zbog novog načina obračuna otpada računi su trebali biti umanjeni, no građanima nije potpuno osigurana infrastruktura kako bi ih, po modelu odvojenog skupljanja, otpada mogli umanjiti. I dok čekaju da se u plan uvrsti uređenje Sveučilišne bolnice u Blatu, Zagrepčani su dočekali još jedno obećanje – uz derutni objekt bolnice uredit će gradonačelnik Milan Bandić izletište građanima.

Uz 50 tisuća kuna koje garantira za svako treće dijete, gradonačelnik je obećao i izgradnju i dogradnju 48 vrtića i 39 škola – s rokom izgradnje do 2020. godine.

>> Bandić: "Moja zamjenica PBZ INDOORS nije uvrstila u proračun"

Komentara 15

DU
Deleted user
16:26 09.10.2015.

Predizborna obećanja se na dan izbora odvoze cisternom - posaugaju u stranačkom sjedištu i odvezu do znanog šahta u Jankomiru, kraj Končara, gdje cisterna zatim "pozdravi Savu".

Avatar liquidsky
liquidsky
17:55 09.10.2015.

Klaun, lažac i vjerojatno teški kriminalac.

EU
eurobanana
18:12 09.10.2015.

Migranti kao i ovaj lik ce brzo vladati hrvatskom....kaj je taj bio azilant ili migrant??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije