Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandra Kolarić:

'Prgometu je glavni cilj rušenje Karamarka, a Petrovu jačanje Mosta'

Aleksandra Kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
11.11.2015.
u 09:30

– Da im Most kaže da Milanović mora dolaziti na posao u 8 i raditi do 19 sati, bez pauze za ručak u Taču, oni će pristati, a na sve će pristati i Tomislav Karamarko – smatra Kolarić.

Komunikacijska stručnjakinja i bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić smatra da će u pregovorima HDZ i SDP pristati na reforme o kojima govori Most. 

– Njihove pozicije su jasne, Most stalno govori da moraju pristati na reforme, a pristat će i jedni i drugi – kazala je Kolarić u emisiji televizije N1 Novi dan. 

– Da im Most sad kaže da Milanović mora dolaziti na posao u 8 i raditi do 19 sati, bez pauze za ručak u Taču, oni će pristati, a na sve će pristati i Tomislav Karamarko. Obojica su nevjerodostojna i ni njihova riječ ni potpis ništa ne vrijede. Mostu je to, na ljudskoj razini, jasno – tvrdi Kolarić i dodaje da HDZ Mostu trenutačno "nudi više". 

Prgomet i Petrov imaju različite ciljeve

No, naglašava da u Mostu nije problem s HDZ-om samo u tome što su njihovi gradonačelnici i načelnici na vlast dolazili pobjedama nad HDZ-om već i zbog različitih ciljeva čelnika Mosta, Bože Petrova i Drage Prgometa

– Prgometu je ključni cilj rušenje Karamarka. Što se lidera velikih stranaka tiče, odletjet će onaj tko ne formira vladu, a s vremenom možda i onaj drugi, jer obje su stranke s ovakvim vođama opasnost za demokraciju. Petrova zanima jačanje Mosta koji je njegova primarna opcija, koju on vidi kao novu desnicu, različitu od ove – kazala je Kolarić. 

>>Što će tražiti? Most odlučuje o strategiji pregovora s HDZ-om i SDP-om

>>Lovrinović nabrojao 11 zastupnika Mosta: Pa ima ljudi koji ne znaju pet stvari nabrojat

>>Tko je Most: Obrazovani, mladi, razočarani, konzervativni...

Komentara 139

KA
kamatar
09:58 11.11.2015.

Izgubila se suština. Reforme znači ukidanje 4/5 lokalnih jedinica koje su svrha sama sebi i redukcija javne uprave, a to je 20 000 otkaza za uhljebe. Treba im dati poticaje i vratiti ih natrag u prirodna staništa u brda na pašnjake i neka se bave stočarstvom kao i njihovi stari. To je dobitak, a ne gubitak za Hrvatsku.

ZG
zgblabla
09:42 11.11.2015.

koliko vam je ova "šlager pevaćica"platila da je citirate.

NI
ninja72
09:43 11.11.2015.

Pitajte lidere kako ce reagirati kada vise nece imati vremena za sjedenje u svojim foteljama ;Madari napravise ogradu, Slovenci poceli- izbjedlice ostaju nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije