Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.06.2010. u 12:00

“Odlučio je baviti se maslinarstvom, posadit će masline”, otkriva njegov prijatelj Luka Bebić.

Ivo Sanader, bivši premijer, koji je u utorak proslavio 57. rođendan, donio je dugoočekivanu odluku o tome što će ubuduće raditi. “Odlučio je baviti se maslinarstvom, posadit će masline”, otkriva njegov prijatelj Luka Bebić. Njih dvojica već zamišljaju maslinik i odabiru sorte, a radovi počinju ove jeseni. “Mirovinu je najljepše uživati u maslinicima jer je to opuštajuće”, tumači Luka Bebić. Šteta je što ovu ideju ne mogu primijeniti tisuće umirovljenika koji krpaju kraj s krajem, a nemaju ni maslinik.

Emotivni general
Radi boljeg pogleda Rojs poravnao brijeg

Ljubo Ćesić Rojs gradi kuću u Markuševcu za koji su djeca “emotivno vezana”’. Mještani su ljutiti jer je zbog pogleda na Zagreb poravnao brijeg i posjekao šumarak, ali Rojs je emotivno vezan za Zagreb.

Humanitarni rad
Crveni križ odlučio najprije pomoći sebi

Marko Đukić, ravnatelj osječkog Crvenog križa, demantirao je novinske napise da prima plaću od 22 tisuće kuna jer navodno prima oko 13.800 kuna. No i ta je brojka uzrujala gradonačelnika Osijeka Krešimira Bubala, to više što je otkrio da polovica iznosa koje Grad uplaćuje Crvenom križu odlazi na plaće njihovih djelatnika. U osječkom Crvenom križu humanitarnom radu očito pristupaju vrlo temeljito pa najprije pomažu sami sebi.

Predsjednik, a ne građanin
Nastavlja se velika svjetska turneja Stjepana Mesića

Stjepan Mesić ne propušta priliku za davanje intervjua pa je tako, igrajući golf s bivšim direktorom Ine Tomislavom Dragičevićem, razgovarao i s novinarkom Globusa. Dok su ih po golf-igralištu pratili momci iz osiguranja u dva električna automobilčića, bivši se predsjednik hvalio da je upravo u Turskoj dogovarao neku međunarodnu konferenciju, a sprema se na put u Alžir, Libiju, Katar i Oman. Kada obiđe pola zemaljske kugle, sprema se na ljetovanje u nekoj hrvatskoj državnoj rezidenciji s obzirom na to da “mu nije jednostavno otići u nekakav hotel kao svakom drugom građaninu”. On je ipak bivši predsjednik, a ne građanin.

Komentara 32

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
18:55 10.06.2010.

Hebo mater pas ....narodu će se oduzimati \" harač\",poslodavci su im smanjili plaće od 10-20 posto da ovakve besramne barabe mogu cijeloga svojega života živjeti na tuđoj grbači,kao što to Mesić čini.Pa gdje ste sada studenti,sindikati....I to je u društvu pajdaša i bandita Dragičevića....koji je ukrao 7 milijuna kuna otpremnine za upropaštavanje INE.Valjda će sada podijeliti \"pinku\".Zato ga je Mesić i zagovarao,te ga branio i sprječavao u mandatima.Fuj bando pokvarena,kao i fuj svakoga koji će vas braniti.

MM
Mladen Miletić
13:10 10.06.2010.

Pametni i vrhunski Hrvati ipak na kraju shvate najpametnije je se je družiti sa biljkama i životinjama. Naravno je mnogo bolje pametnije i mirniji život donosi nego sa Hrvatima. Jel kome ovo zadnje donosi sreču ? Srbima ne Slovencima, akoko EU silom pomogne, Muslimanima; Hrvatima međusobno Polančecu, menađerima Podravke, Hrvatskim Generalima, Premijeru na primjer . Hrvatskim građanima koji su oštečeni traže pomoč pravosuđa, o strancima da ne laprdam , jednako su pogođeni. Na kraju balade kada me netko pita zašto volim više svoju mačku nego svoju domovinu; imam 64 iskrena prava razloga argumenta i odgovora.

H9
H99
20:06 10.06.2010.

@ Dan You are illiterate, here, there and anywhere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?