Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

Komadina o potpori u Rijeci: Tu je moj dom gdje sam nastao kao socijaldemokrat 1990-tih

Zlatko Komadina
Ivica Galović/PIXSELL
22.02.2016.
u 20:59

Niječno je odgovorio na pitanje je li među SDP-ovcima bilo i kritika na njegov račun.

Potpredsjednik SDP-a i kandidat za predsjednika stranke Zlatko Komadina se iza zatvorenih vrata sastao s članovima riječkoga SDP-a, a prije sastanka novinarima je izjavio kako se zauzima za bolji i snažniji SDP koji okuplja.  Novinare je zanimalo što ima za poručiti riječkim SDP-ovcima kako bi pridobio njihov glas na izborima za prvog čovjeka stranke, na što im je Komadina odgovorio: "Isto što i u Požegi ili Osijeku - bolji i snažniji SDP koji okuplja, izmjene statuta stranke, demokratski i decentralizirani SDP".

Upitan zašto misli da u Rijeci bolje stoji od aktualnog predsjednika stranke i protukandidata Zorana Milanovića, Komadina je rekao kako je Rijeka njegov dom. - Nemam ja što misliti, tu je moja kuća, dom gdje sam nastao kao socijaldemokrat 1990-tih godina. Tu imam mnogo prijatelja, kolegica i kolega, pa je logično tako očekivati. Uostalom, vidjet ćemo rezultate - kazao je. 

Dosadašnji tijek kampanje u SDP-u ocijenio je vrlo dobrim. - Ljudi su zainteresirani i motivirani. Pristojni, kao i sve naše SDP-ovke i SDP-ovci. Pitaju puno toga, kako biti jači i kvalitetniji, kako stvoriti veće povjerenje građana te kritiziraju poteze HDZ-a. Razgovaramo, jer misija i jest da čujemo ljude - poručio je Komadina. Niječno je odgovorio na pitanje je li među SDP-ovcima bilo i kritika na njegov račun, a na novinarsku opasku da je onda bilo kritika na Milanovićev račun, Komadina je rekao kako osobno doživljava da je sve dosad bilo vrlo korektno.  Sastanak s riječkim SDP-ovcima bio je zatvoren za medije, a na njemu je, kako se čulo, Komadina odgovarao na pitanja članova i predstavio smjernice svog "Programa boljeg SDP-a".

>>Zlatko Komadina: Ideja da KBC-i budu županijski je loša i neprovediva i vodi k centralizaciji stranke

>>Dobro je da imamo sustav jedan član jedan glas, ali nije dobro da imamo „jedan čovjek jednako SDP“

Komentara 13

Avatar Feniks
Feniks
21:10 22.02.2016.

Rijeka i Sjeverna Koreja - samo tu se vlast ne mijenja.

MA
Marko1337
21:08 22.02.2016.

Bivši ministar, Milanovićev uhljeb Ranko Ostojic nazvao je Komadinu i sve koji misle drugačije u partiji "lešinari". Postoji snimka i članak u medijima. Bez obzira tko od njih dvojice postane predsjednik SDP-a, te dvije "lešinarske" struje neće moći više zajedno surađivati na korektan način. I to je to . Nakon izbora raspad SDP-a i podjela na dvije stranke.

PI
pismeni
21:16 22.02.2016.

Jovanović, Frljić, Komadina,Vojko! Svi redom generacijama riječani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije