Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Sukob s policijom zbog glasne muzike, uhićeni vlasnici kluba

Šibenik azimut
Foto: Facebook
24.08.2014.
u 16:01

Tražili su nas da isključimo glazbu iako imamo dozvolu za glazbu unutar kluba do 4 sata ujutro. Jedan od njih bio je jako bahat i bezobrazan i smatram da je prekoračio svoje ovlasti, rekao je Đorđe Katalinić

Hrvoje Jelković i Đorđe Katalinić, vlasnici šibenskog kluba Azimut privedeni su noćas u kninsku policijsku postaju. Navodni je razlog buka, odnosno glazba koju nisu htjeli ugasiti nakon tri sata što su policajci zatražili, piše ŠibenikIN.

Dvojac tvrdi da su policajci bili izuzetno bezobrazni i grubi te da za time nije bilo potrebe.

- Tražili su nas da isključimo glazbu iako imamo dozvolu za glazbu unutar kluba do 4 sata ujutro. Jedan od njih bio je jako bahat i bezobrazan i smatram da je prekoračio svoje ovlasti. Dok smo pregovarali na ulazu u klub, jedna djevojka uzela je mobitel i htjela snimiti način kako se taj neugodni policajac ophodi prema nama, a bahati policajac ju je odgurnuo, razbio mobitel. Ona je pala na stepenice i tad smo stvarno izgubili strpljenje. Rekao sam mu da s takvom osobom neću izaći vani, da mu ne vejrujem i da se bojim da će mi napraviti tko zna šta. Nakon toga oni su zvali pojačanje i priveli Hrvoja Jelkovića i mene –  ispričao je za ŠibenikIN Đorđe Katalinić. Tvrdi da ga je isti policajac vrijeđao i u policiji.

Prekršajni postupak se nastavlja, a sudac tek treba zvati svjedoke i utvrditi što se točno noćas dogodilo. Nakon uhićenja, u klubu su ugasili muziku.

Na Facebooku je otvorena grupa podrške vlasnicima Azimuta.

>> Ni prskalice nisu posvađale publiku i The National

Komentara 30

Avatar Feniks
Feniks
16:48 24.08.2014.

Disko u sred grada do 4 ujutro je ipak malo pretjerano.

Avatar Feniks
Feniks
16:39 24.08.2014.

Jedno je imati dozvolu, a drugo puštati preglasnu glazbu u sred grada.

TR
Trnjanec
16:37 24.08.2014.

Na drugim portalima malo drugačija vijest, uz napomenu što je bilo pred neki dan i tko je tražio da se uklone turisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije