Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Uho

Ni prskalice nisu posvađale publiku i The National

The National
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
04.08.2014.
u 13:00

– Pa ovo je grozno! Ja se panično bojim prskalica. Ali vi to niste mogli znati... Pa vam svejedno hvala – nasmijao se pjevač Nationala Matt Berninger

 Gotovo svi šibenski smještajni kapaciteti popunjeni su zbog prvog Super Uho festivala, koji, između ostalog, na našu obalu dovodi Fuck Buttons, Black Lips, Chelseu Wolfe, Earth, Howe Gelb Triage, Tuxedomoon, Jonathana Toubina, Seven That Spells, Antenat, Kandžiju i gole žene, ABOP i druge glazbenike iz regije i svijeta.

Među izvođačima posebno se ističe Hrvatima iznimno drag The National, koji je u Šibeniku održao trodnevnu mini turneju, započetu nastupima na obnovljenoj tvrđavi Sv. Mihovila. U predivnom ambijentu amfiteatra iz 15. stoljeća, s kojeg puca pogled na čitav šibenski zaljev, The National je nastupio 1. i 2. kolovoza, pred publikom od po nekoliko stotina fanova koji su se dokopali brzo razgrabljenih ulaznica za te, intimne koncerte velikog američkog benda. Matt i društvo obje su večeri bili iznimno dobro raspoloženi, a na drugom koncertu publika ih je odlučila iznenaditi stotinama prskalica.

– Pa ovo je grozno! Ja se panično bojim prskalica. Ali vi to niste mogli znati... Pa vam svejedno hvala – nasmijao se pjevač Nationala Matt Berninger popraćen burnim pljeskom i vriskom koja se čula do samog kraja koncerta, kad je publika uglas pjevala himničnu “Vanderlyle Crybaby Geeks”, dok je Berninger šetao gledalištem, grleći publiku i pjevajući s masom. Nakon koncerta, publika se preselila u festivalski klub Azimut, gdje se do ranog jutra zagrijavala za trodnevni festival koji se preselio u staro pristanište TEF.      

>> The National najavio tri svirke u Šibeniku

Komentara 1

JU
justina
17:28 05.08.2014.

Neponovljivo, neopisivo, virtuozno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije