Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD

Most nakon što su im zapalili transparent: Možete uništiti krpu, ali ne možete stav

most
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
10.06.2016.
u 14:40

"Možete uništiti krpu, ali ne možete stav", nepoznatom počinitelju poručili su iz Mosta.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
10:51 10.06.2016.

Samo me zanima kako petrov, grmoja i ostali koji su još u mostu će živjeti nakon ove sramote kojom izlažu Hrvatsku i hrvatski narod svojim glupim stavovima. Što su napravili osim što su sve pokušaje Vlade blokirali?Baš ništa, iazvali krizuu vlasti, bez preuzimanja odgovornosti za posljedice.Maknite se više, idemo na nove izbore, pa neća ih više biti kao niti SDP (koji misli se vratiti pomovo na vlast?!:)

CR
CROLINDA
11:34 10.06.2016.

Petrov i crveni pioniri MOSTovci su se potpuno razotkrili - to su fanatični amateri neiskusni visokoj politici i brđanske verbalne higijene kao i njihov big tanamašu uzor Milanović i njih ne zanima ništa od onoga što su narodu maslali govorilii nego su isti ko i Živi zid - jedini i klinički bolesno FANATIČNI cilj im je uništit HDZ i zakolčit na dugo i na široko i na duboko vladavinu nelustriranog SKH poznatijeg kao SDP

Avatar majmunranko
majmunranko
10:41 10.06.2016.

Dajte, ćuprijaši, već ste naporni u tome koliko kopirate Hitlera u svemu. Ovo je ista stvar koju ste napravili prije izbora u Vrgorcu kad ste izmislili napad na nekog Braumberger-ćuprijaša od strane brata nekog HDZ-ovca, radite točno ono što je radio i Hitler koji je prije ključnih izbora zapalio Reichstag kako bi skrenuo pažnju s onoga što radi on i kako bi stvorio psihozu za dobivanje podrške za totalitarnu represiju. Ajde tamo svom vlasniku Braunsbergeru, evo čujem da će svakom ćuprijaškom ministru dati po 100 kuna da na televiziji priča kako u Mostu nema nikakvih sukoba i kako ste svi kao jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije