Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.10.2014. u 12:00

Akcija je provedena preventivno, a nije pronađeno ništa, potvrdio je glasnogovornik Ministarstva Josip Jagić

Siniša Varga, ministar zdravlja, uplatio je u listopadu privatnoj detektivskoj agenciji PIA 56.700 kuna bez PDV-a, otkriva Slobodna. Povod neplaniranom trošku je, čini se, ministrovo uvjerenje da ga netko špijunira jer su privatni detektivi dobili zadatak pregledati prostorije i službene automobile Ministarstva u potrazi za prislušnim uređajima. Akcija je provedena preventivno, a nije pronađeno ništa, potvrdio je glasnogovornik Ministarstva Josip Jagić. Osim što smo bogatiji za informaciju kako je ministar zbog paranoje potrošio više od 60.000 zdravstvenih kuna.

Vrlika nije Busotina i ne sadi palme, nego planira solarni park

Ivan Ćorić, gradonačelnik Vrlike, ne krije da nije oduševljen dogodovštinama svoga “kolege” Mate Gugića u TV seriji “Glas naroda”. Upravo su u Vrlici i pred općinskom zgradom snimljeni eksterijeri serije koja se ruga pohlepnom načelniku, ali Ćorić tvrdi da oni “nisu toliko glupi” kao likovi u seriji. Vrlika je, za razliku od Busotine, grad, a ne općina, a Ćorić nema u planu saditi palme, nego cijeli solarni park sa sedam elektrana.

Ivo Josipović se pohvalio kako je pojeo gradele

Ivo Josipović, predsjednik RH, na službenom Facebook profilu objavio je kako je na Pašmanu “za ručak imao gradele”, što je izazvalo niz negativnih komentara. Ali ima on želudac za to. Ako može pojesti gradele, može i podnijeti komentare.

Kako su u HDZ-u tjerali Kena, a istjerali Barbiku

Davorin Mlakar i Gordan Jandroković, saborski zastupnici HDZ-a, u namjeri da isprovociraju predsjednika RH Ivu Josipovića izvlačenjem detalja iz knjige “Zagreb Indoors” bacili su svjetlo i na druge opservacije bivšeg srbijanskog veleposlanika u RH Radivoja Cvetičanina. Tako su u javnost isplivale i Cvetičaninove ocjene kako je Tomislav Karamarko “suzdržano duhovit, oštrouman i okretan”, ali i opis Kolinde Grabar Kitarović koja je vodila veleposlanike na izlet brodom do Brijuna i pritom pjevala karaoke “Ja sam tvoja čokolada, ti si moja čokolada”. “Ima ulogu Barbike”, ocjenjuje bivši srbijanski veleposlanik u knjizi s koje su prašinu razgrnuli upravo stranački kolege Grabar Kitarović.

>> Nakon kulinove seke dobila i pjesmu Lijepa plavka

>> Procvao posao starog premijerova prijatelja

Komentara 8

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:18 28.10.2014.

...ima li on problema... progone li ga...

DU
Deleted user
13:47 28.10.2014.

Platio je, naravno, iz svoga džepa. Ono što je opasno to su "ideje proganjanja" a za to treba psihijatrijska pomoć

2X
2Xgeneral
13:15 28.10.2014.

počelo je!!!!!! postat će svakodnevnica ako policija preuzme vlast!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije