Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upola jeftinije

Uspjela dražba – zrakoplov Fox Aira kupio prijevoznik Tkalec trans

piper,zrakoplov
Foto: piper.com
09.07.2014.
u 20:57

Zrakoplov je, prema Pomorskom zakonu, mogao biti prodan za pola vrijednosti, tj. 1,192.807 kUNA

U zagrebačkom Trgovačkom sudu danas je uspjela dražba malog zrakoplova tvrtke Fox Air iz Cavtata, koja je u stečaju, i kako je bilo i očekivano, avion je prodan jedinom zainteresiranom kupcu ovrhovoditelju – prijevozničkoj tvrtki Tkalec trans. Pravomoćno rješenje o dosudi zrakoplova donijela je sutkinja Mirjana Chour Hršak.

Na dražbi je zrakoplov, prema Pomorskom zakonu, mogao biti prodan za polovicu svoje vrijednosti odnosno za 1,192.807 kuna. Nakon što Tkalec Trans podmiri troškove u roku od mjesec dana sud će zaključiti da mogu preuzeti avion.

>>40.000 građana će tražiti spas da bi sačuvali kuću ili stan

 

>>Otkazana javna dražba Kunićeve kuće, država se uključuje

Komentara 1

PU
puf
10:08 10.07.2014.

Ovo je vijest godine ako ne I stoljeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije