Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 10-ak dana

U HŽ-u unaprijeđen još jedan član Marićeve obitelji?

Goran Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.03.2017.
u 21:10

Iako je ondje donedavno bio poslovođa, u priopćenju Tehničkih servisa željezničkih vozila navodi se da je Miro Jurič zaposlen na drugom radnom mjestu

Osim brata Svetimira Marića, koji je danas podnio ostavku na mjesto člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila, HDZ-ov ministar Goran Marić, kako piše dnevnik.hr, unaprijeđenog u Hrvatskim željeznicama ima još jednog člana obitelji - šogora.

Iako je ondje donedavno bio poslovođa, u priopćenju Tehničkih servisa željezničkih vozila navodi se da je Miro Jurič zaposlen na drugom radnom mjestu, odnosno mjestu voditelja za čišćenje.

Neslužbeno se doznaje da je na to mjesto stigao prije desetak dana, u isto vrijeme kad i brat Svetimir u Upravu. Jurič je HŽ-ov zaposlenik od ranije, a novo radno mjesto oslobodilo se kad je jedan od voditelja otišao u mirovinu.

>> Marić o zapošljavanju brata: Nije mu potrebna ručica mlađeg brata da ga vodi kroz profesionalni put

Komentara 31

MI
mihaljevac
22:07 02.03.2017.

U HŽ nema javnog zapošljavanja...pitaj bilo koga svi kažu nema zapošljavanja...da ne nabrajam prezimena direktora pa na dolje..a ono kad vidiš življe je nego u dinamovim svlačionicama...stalno netko dolazi i odlazi...uglavnom ljudi bez adekvatne stručne spreme...a najjači su oni na ranžirnom kolodvoru....tamo je pravo čudo kako dosad nitko nije dobio kugu ili šugu kolika je tamo nehigijena...

DU
Deleted user
22:30 02.03.2017.

HŽ treba prodati.

DU
Deleted user
21:30 02.03.2017.

Familija Marić - masovno napredovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije