Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.08.2014. u 14:38

TV komentator Balog svečano nas je pozvao da se malo odmorimo kako bismo spremno dočekali veliki preokret koji će u drugom poluvremenu Dinamo sigurno izvesti

Da nije bilo izravnog prijenosa, moglo bi se vjerovati priči o slučajno izgubljenoj utakmici koju već drugi dan zajednički ponavljaju trener Dinama i službenik javne televizije Stjepan Balog. Previše promašenih prilika ključ su Dinamova poraza – misli trener, a isto to već drugi dan slušamo i od komentatora HRT-a Stjepana Baloga koji opet nije primijetio da se i ovim igračima baš previše ne trči za loptom, a kad je i stignu, udaraju je s pola snage da ne bi kojim slučajem ušla u protivnički gol. 

Sve nam je to sinoć pokazala naša draga HRT na Drugom programu u izravnom prijenosu utakmice između Dinama i Aalborga u Maksimiru, ali njezin komentator to nije vidio. Na kraju prvog poluvremena, kad je Dinamo gubio sa 1:0 HRT-ov komentator Balog je s odobravanjem primio izjavu nekog stručnjaka kako „igramo dobro i moramo ovako nastaviti“.

Dinamo je zaista i nastavio tako i krajem poluvremena primio i drugi gol, ali izgubljena utakmica hrvatskog nogometnog prvaka protiv prvaka Danske ostat će zapamćena po još jednoj izjavi u poluvremenu: TV komentator Balog svečano nas je pozvao da se malo priberemo i odmorimo kako bismo spremno dočekali veliki preokret koji će u drugom poluvremenu Dinamo sigurno izvesti. 

HRT-ovi sportski novinari imaju zajamčenu mjesečnu plaću zbog koje bi trebali biti neovisni od Dinama. Njihovo sadašnje ponašanje tumačimo kao neosviještenost koju će oni sami jednog dalekog dana u budućnosti prevladati. Do tada će TV pretplatnici biti žrtve njihove neprofesionalnosti. Ovaj HRT-ov prijenos nije uspio sakriti činjenicu da Dinamo više ne postoji – a ni Cibona se ne osjeća dobro.

>> Sramota je sada u ljeto biti viđen u Zagrebu 

>> RTL i HRT natjerali Kotromanovića da prekine godišnji odmor, nakon žalosne konferencije

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
14:46 07.08.2014.

To bi svakako mnogi htjeli... (da je Dinamo mrtav)... ali ipak nije istina! :)

AN
ANM
15:05 07.08.2014.

Što se tiče komentatora, još ga pristojno kritizira! To je nevjerojatno koliko neprofesionalnosti, ma neznanja i "pametnih" misli umjesto prijenosa utakmice, vjerojatno dobro plaćenih uhljeba!

Avatar mohito
mohito
15:44 07.08.2014.

ne znam sta je ovaj autor ocekival, da komentator navija za dance? naravno da je navijacki i pristrano komentiral igru jedne hrvatske ekipe protiv strane ekipe, - da je autor kojim slucajem ikad gledal neki prijenos recimo njemacke televizije uu kojem njemacki klub igra protiv kluba iz druge zemlje, vidio bi da i njihovi komentatori navijaju za svoj klub (kao i spanjolci, englezi itd..) - medjutim njega je to smetalo ocito iz sasvim drugih razloga, covjek bi rado zaplesao na dinamovom grobu ko sta se na kraju veseli i ciboninim problemima, ali jos ce morat malo pricekat jer mu je dijagnoza malo preuranjenja ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije