Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.06.2014. u 14:00

Okupio je Togonal u tijesnom radijskom studiju nekoliko političkih i jednog analitičkog teškaša. Sve je obećavalo da ćemo napokon razjasniti ovaj partijski sukob zbog kojega pati cijela država

Nadam se da mi televizijski čistunci ne zamjeraju što u TV pečatu povremeno pišem i o nekim izvorno radijskim emisijama. Volim zaviriti u “Poligraf” koji se zbog onih “špijunskih” kamera može reprizno pogledati na televiziji. Mislav Togonal uredio je i vodio “Poligraf” koji se pozabavio sada već epskim sukobom između premijera Zorana Milanovića i bivšeg ministra Slavka Linića.

Okupio je Togonal u tijesnom radijskom studiju nekoliko političkih i jednog analitičkog teškaša. Sve je obećavalo da ćemo napokon razjasniti ovaj partijski sukob zbog kojega pati cijela država. Polagao sam velike nade u Togonala zato što nije vezan uz Partiju. Očekivao sam da će biti nepristran, strog i pravedan. I uspio je Togonal sa svojim gostima prilično dobro skenirati premijera Milanovića. Ponovili su ono što je već neko vrijeme jasno i najvećim premijerovim apologetima. Nije uspio kao premijer, loše komunicira sa suradnicima, ulazi u nepotrebne sukobe i prilično je nadmen i bahat. Nema puno prijatelja u politici, a kako stvari stoje, imat će ih još i manje.

Ali Togonal se gotovo uopće nije osvrnuo na Slavka Linića. Mogao je Josipa Kregara, Mirelu Holy, Žarka Puhovskog i Andreja Plenkovića potaknuti na dubinsku analizu Slavka Linića. Jer dok je bivši ministar išao na presicu na kojoj je optužio premijera, pratili su ga demonstranti s povicima: “Vrati pare!” Jasno je da je Milanović politički mrtav pa čak i ako do kraja mandata ostane na čelu ove jalove vlade. Ali, Mislave, što će biti sa Slavkom Linićem?

PLUS

Željko Vela i njegov stručni komentator dobro su nas vodili kroz boks meč između Felixa Sturma i Sama Solimana. Nisu svi komentatori pristrani kao Željko Mavrović.

MINUS

Možda sam zbunjen, ali ne mogu proniknuti zašto je serija “Lud, zbunjen, normalan” tako popularna. Vidim malo originalnosti, ali zato jako puno jeftinog podilaženja publici.

Komentara 12

DU
Deleted user
14:13 02.06.2014.

Glede ovog Lud, zbunjen, normalan stvarno moraš biti lud i zbunjen da bi to gledao!

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:54 02.06.2014.

Partijski sukob bi mogao donijeti olakšanje državi u smislu da Partija konačno ode u povijest ili barem da se makne s vlasti jer država ne pati otkad je počeo partijski sukob, država više nego ikad pati otkad je došla Partija i otkad je Josipović najavio "crvenu Hrvatsku".

19
1995josip
14:44 02.06.2014.

Linića prate brojne afere , pa i milijarde je oprostio poreznog duga svojim partijskim drugarima , u svemu ima prste zato ga je Milanović smjenio ! Liniću vjerujem sve što je iznio u javnost o Milanovićevim rodbinskim biznisima na štetuetu Hrvatske države , jednaki su oni samo što Linić još ima puno matrijala o drugu Zoki , još to nije gotovo , nastavak tek slijedi ... U Remetincu kuma Marina nestrpljivo posprema apartmane za ova dva poštenjaka iz SDPa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije