Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.10.2014. u 14:00

Saša Broz obrušila se na Olivera Frljića jer je ovaj na riječki HNK objesio LGBT zastavu

Sinoć sam prvi put gledao Piramidu. Ne znam zašto sam bio tako naivan i mislio da ću gledati show program, da se gosti ovdje dobro zabavljaju i smiju. Ma šipak. Svi su bili smrtno ozbiljni, a ego im se protegnuo do neba.

Šef HDSSB-a Dragan Vulin kao da ima 70 godina – odavno nisam vidio tako mladog čovjeka s tako malo šarma. Mladić se ukopao u devedesete i nikako da shvati da ovo nije predizborni skup već zabavna emisija u koju možeš doći u košulji kratkih rukava i u kojoj ti slobodno omakne i kakva duhovita misao. Ali ne, on je samo ponavljao populističke fraze: "ima i većih problema", "trebamo se baviti gospodarstvom"... Kao da hoće reći – WTF, što ja to radim ovdje?

Saša Broz se pak obrušila na Olivera Frljića jer je ovaj na riječki HNK objesio LGBT zastavu. Zamjera mu što je aktivizam stavio u prvi plan i hvali se: "Dok sam ja bila ravnateljica, program je bio u prvom, a aktivizam u petom planu." Tko bi rekao da će Frljića tako udariti ljevica, i to Titova unuka.

Za to vrijeme iskusni lisac Zvonimir Hodak sarkastično se smijuljio iz mračnog kutka i upadao u raspravu samo da bocne protivnike. Što bi Muhamed Ali rekao kad bi objašnjavao svoj način boksanja: "Letim oko protivnika kao leptir, a onda ga ubodem poput ose." Samo se, kad se govorilo o Golom otoku, malo zaletio: predložio je da se Vesnu Teršelić pošalje na taj otok i da joj se zabrani povratak u Hrvatsku. Valjda je zaboravio da je Goli Otok još uvijek u Hrvatskoj i da ga Tito ipak nije odvukao u Italiju. Ali je dobro procijenio kad ga je Željka Ogresta pitala tko će pobijediti, a on progunđao: "Pa kod vas uvijek pobjeđuju političari." Kao da je htio reći: "Ja nisam političar i samo zato ću izgubiti." Pogodio je.

PLUS

RTL Danas: Zoran Milanović je u intervjuu prilično jasno objasnio zašto DA monetizaciji autocesta. Protivnici još uvijek nisu tako jasno poput njega objasnili zašto NE

MINUS

Nova TV, RTL, HTV: Svi su prenijeli izjavu Vesne Pusić koja kaže da oko monetizacije treba slušati glas naroda. Da ga ona sluša, dala bi ostavku jer je HNS ispod izbornog praga

>> Zašto u HTV-ovoj emisiji Piramida pobjeđuju inače omraženi političari?

Komentara 34

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
14:44 15.10.2014.

nažalost , naša povijest nam pokazuje da smo uvijek imali strašno puno frljiča,dežuloviča ,joviča ,jovanoviča i inih koji su uvijek stvarali i producirali ,neku paralelnu stvarnost drugačiju od večine,i da je u pozadini bio jasno vidljiv i prepoznatljiv antihrvatski stav kao trajna i nepromjenjiva konstanta

JO
johnxxx
14:41 15.10.2014.

Njen deda bi ga strijeljao zbog takve zastave.

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
15:08 15.10.2014.

stavljati u istu ravan Titovu unuku i olivera frljiča je u najmanju ruku neumjesno ,jer biti lijevo orijentiran ne znači biti anti hrvatski ,što je kod frljiča i njegovih potrkala trajno obilježje.oliver frljič može biti jedino anti hrvat ,mrzitelj svegaa hrvatskog ,što piskarala slična njemu pokušavaju prodati kao tobožnje ljevičarstvo,i u jednoj krajnosti čak prepoznati kao nacionalna izdaja ,tj,izdaja okoline i sredine u kojoj živiš i radiš i koja te je za takvu rabotu još i plača ,znači parazitiraš na nečemu ,što ne podnosiš i mrziš ali uredno grabiš iz zdjele u koju uglavnom pljuješ i ne gadi ti se takva rabota,i ne stidiš se samoga sebe i okoline gdje živiš i kao radiš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije