Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv elita

Šutalo krenuo u bitku za Pantovčak: 'Narod je postao tehnološki višak'

Tomislav Šutalo
Facebook/ Tomislav Šutalo
24.11.2014.
u 17:34

- Elite vuku iza sebe pretovarena kola svačim: ima tu opljačkanog blaga, sve to smrdi na izdaju, a ima i korupcije - rekao je Šutalo

U utrku za Pantovčak danas se uključio i umirovljeni sudac i odvjetnik, Valpovčanin Tomislav Šutalo, koji je 1992. i '93. godine godine bio savjetnik predsjednika Franje Tuđmana za unutarnju politiku, piše HRT.

Na današnjem predstavljanju programa za predsjedničke izbore obrušio se na sadašnje političke i društvene elite u Hrvatskoj. - Elite vuku iza sebe pretovarena kola svačim: ima tu opljačkanog blaga, sve to smrdi na izdaju, a ima i korupcije - rekao je Šutalo i dodao da je to "ešalon koji je sam sebi dovoljan" i kojem "više ne treba narod".

- Napravili su državu gdje je narod tehnološki višak - rekao je Šutalo koji je otkrio da je već četiri godine u zastupničkoj mirovini, a trenutno se bavi "vrtlarenjem i pčelarenjem". Šutalo je bio osnivač i prvi predsjednik općinskog odbora valpovačkog HDZ-a. U Saboru je bio u dva mandata. Sudeći prema njegovoj službenoj stanici kampanju će temeljiti na paroli "narod protiv političara". Kako bi postao i službeni kandidat za predsjednika Hrvatske, Šutalo će najprije morati skupiti 10 tisuća potpisa podrške svojoj kandidaturi.

>>Grabar Kitarović na Twitteru – evo što je prvo napisala i što su joj zamjerili tviteraši

>>Biskupi: Izbori će opet gurnuti Božić ustranu!

>>Predsjednički izbori održat će se 28. prosinca

Komentara 13

GU
General_U
17:41 24.11.2014.

ovo što je rekao drži vodu a sad narode biraj

LA
Lavica7
21:37 24.11.2014.

Drugim rijecima gispodun je bio aktivan u vrijeme pretvorbe I privatizacije i pisanju zakona stetnih po narod I drzavu Hrvatsku!

DE
dežurnikritičar
18:37 24.11.2014.

otkud je ovaj sad izmigoljio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije